Premoćna pobjeda: Ovo je najljepša Hrvatica 2018. godine

Premoćna pobjeda: Ovo je najljepša Hrvatica 2018. godine
Foto: Press

GOTOV je Indexov izbor najljepše Hrvatice u 2018. godini. Voljeli bismo reći da je bilo jako napeto, no činjenica je da je pobjednica već u startu uvjerljivo povela, a broj glasova koje je skupila bio je nedostižan ostalim ljepoticama s liste.

Najljepša žena u Hrvata po izboru tih istih Hrvata je voditeljica Ecija Ivušić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BallRoom Croatia (@ballroomcroatia)

U tjedan dana skupila je više od 10.800 glasova, a hejt prema njoj nije bio dovoljno jak da je negativnim glasovima bacite u minus. Naprotiv, jedina je na listi u plusu i to za čak 4500 glasova. Njena pobjed zapravo i nije iznenađujuća, jer se i prijašnjih godina motala negdje pri vrhu liste. Ove godine pobjedu je zgrabila iz ruku lanjske pobjednice Lidije Bačić, koja je ove godine ostala na drugom mjestu.

Slatki je ovo završetak 2018. godine za Eciju, koja će je pamtiti kao godinu kad je postala hrvatska narodnjačka kraljica. Iako je ranije imala problema s pronalaskom posla u struci pa je jedno vrijeme radila i u odvjetničkom uredu, nakon što je postala voditeljica narodnjačkog radija Ecija je skupila pravu vojsku fanova i pronašla posao iz snova.

Što morate znati o Eciji? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Rođena je 3. listopada 1986. godine u Zagrebu, a završila je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti.

Javnost ju je najprije upoznala kao manekenku, pa ljubavnicu Ivana Hercega u reklami za jednu banku, a onda i kao voditeljicu showa Hrvatska traži zvijezdu sad već davne 2011.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BallRoom Croatia (@ballroomcroatia)

Potom je radila na CMC-u, kratko vodila EuroJackpot i razne showove kratkog vijeka, sve dok nije priznala svoju ljubav prema cajkama i pokazala se kao izvrsna voditeljica na prvo hrvatskom turbo folk radiju.

Pobjedom u Indexovom izboru najljepše Hrvatice naslijedila je Barbaru Radulović, Franku Batelić, Lanu Jurčević, Antoniju Mišuru Sandrić, Vanju Halilović i Lidiju Bačić.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara