Preokret u Savršenom: Jurenec ostavio Ivu, viđa se s drugom kandidatkinjom

Preokret u Savršenom: Jurenec ostavio Ivu, viđa se s drugom kandidatkinjom
Foto: RTL

GORAN JURENEC izabrao je Ivu Runjanin kao savršenu partnericu za sebe, a gledatelji su u finalnoj studijskoj emisiji doznali da ipak nisu ostali zajedno. Studijska emisija snimana je dva mjeseca nakon njegovog izbora, a u studiju su se okupile sve djevojke koje su sudjelovale u showu.

21:40 Zadnja je u studio stigla Hana.

"Svojim samopouzdanjem pokušavala sam potisnuti svoje osjećaje. Nisam konfliktna, ali neću ostati dužna kad me netko uzme na zub. Ne bih ništa mijenjala", priznala je.

"Moram priznati da je kontakt s Hanom nekako došao i da se polako upoznavamo i da ćemo vidjeti kud će to odvesti", rekao je na to Jurenec.

"Nije mi bila laka odluka", rekao je na Antonijino pitanje zašto onda nije izabrao Hanu odmah.

"Želim vidjeti koliko je opuštenija kad je druga okolina, kad nema borbe među curama", dodao je.

"Sviđa mi se, inače ne bismo dalje bili u kontaktu. Kad se vidimo baš nam je lijepo i super se slažemo", nastavio je.

Nakon što su mu cure rekle da se vrtio oko svih, Jurenec je izgubio živce i rekao da ih nije stigao sve upoznati te da nije imao priliku upoznati Hanu u kući, a kad ju je vani vidio shvatio je da nije takva kao u kući.

"Bilo je kemije od početka, nije mi bilo lako kad me nije izabrao. Viđamo se i to ide dobrim putem. Ja sam sretna i nadam se da je Goran sretan", rekla je Hana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl)

21:13 Gorana je pozdravila njegova odabranica Iva Runjanin.

"Sve je bilo prirodno", navela je kao razlog zašto je brzo postala favoritkinja.

"S Ivom sam se osjećao kao da se godinama znamo", rekao je.

Na Antonijino pitanje kako to izgleda kad show završi, oboje su neko vrijeme šutjeli, a Iva je odgovorila: "Kao kraj bajke".

Potom je prikazano kako je izgledala njihova zajednička večera, koja je bila prilično napeta.

"Primijetio sam da to nije ono što sam želio", rekao je Goran, dok je Iva komentirala da "bajke imaju rok trajanja".

"Goran mora vidjeti što želi u životu, jer ovo dvoje što on spaja ne ide skupa", ona je rekla.

"Kad je nešto pravo, treba ići glatko, onda ne bi bila zapreka ni udaljenost. Govori da želi obitelj i djecu, a ne zna koliko je potrebno truda, ne samo da postoji kemija. To mi je jako dječje.", dodala je.

"Ne razumijem zašto nisi izabrao neku drugu djevojku", rekla je Iva u studiju, a on je rekao da nemaju kompatibilne stilove života. Ona mu je odgovorila da želi muškarca koji je želi upoznati onakvu kakva je, a on je samo složio svoju sliku o njoj.

"Osjećam se kao da gledam prekid uživo", komentirala je Antonija.

Aleksandra je u studiju komentirala njihov razgovor, a potom javno rekla: "Mislim da bi isto bilo da sam u njenoj poziciji. Mislim da nije fer kako je sve završilo. Ja sam prva koja sam Ivu vidjela kao najveću konkurenciju u pozitivnom smislu, koja ima sve osobine koje on traži, ali i da nisam vidjela kemiju između njih. Više kemije imao s Gabrijelom. Nije dao sebe 100 posto u ovo i drago mi je da nisam bila na tom mjestu".

21:05 U studio je došla Aleksandra, za koju je astrologinja netom prije rekla da je najkompatibilnija Goranu.

"Sjećam se neke svoje unutarnje borbe, jer moj razum je jako glasan, ali volim slušati i svoje srce. Teže bi mi bilo da sam tu nešto glumila", rekla je i dodala da kad god je imala krize, to je radio njen razum.

"Da nam je bilo svejedno, i jednom i drugom nije", rekla je o trenutku kad joj je Goran rekao da nije izabrao nju.

21:00 Nandi je rekla da ima pozitivno mišljenje o Jurenecu jer misli da nije bio neiskren. Dodala se da se ona nije gurala, već je čekala da će on nju prozvati.

"Stvorila sam prijateljsku sliku o njemu, nije ženskaroš, koketan je. Ako može razgovarati s 19 cura, a da nijednu ne povrijedi, mora biti kvalitetna osoba", rekla je.

20:55 U studio je ušao Goran Jurenec.

"Jedva sam te prepoznao. Sve cure zrače" rekao je i dodao da je sudjelovanje u showu drugačije od ponašanja prema ženama u stvarnom životu.

"Počelo je savršeno, ali pokraj nje su bile i druge cure na koje sam trebao obratiti pažnju pa se to malo razišlo", rekao je o svom odnosu prema Daisy.

Nandi je komentirala da mu je Daisy odgovarala zbog svoje iskrenosti.

20:45 Daisy Zaccarin promijenila je boju kose te iz nježne plavuše postala crnka.

"Kad sam ušla u kuću bila sam pozitivno iznenađena Goranovim toplim prijemom, smirio me i rekao da i on ima tremu. Nisam pomislila da bih mogla dobiti prvu ružu, sjećaš se da sam te pitala kako je zapamtio moje ime pored 19 prekrasnih cura", rekla je.

20:40 Mirna Gostinski otkrila je da je i dalje u kontaktu s Gabrijelom Fatorić, koja nije bila u studiju jer je dobila posao u Njemačkoj.

"Ja sam isto temperamentna, možda bih i ja izazvala svađu", priznala je Mirna koja je još na početku showa tražila od Jureneca da joj ne da ružu zbog zdravstvenih problema.

20:30 Klara Perko je priznala da je ostala u dobrim s Anezi.

"Ostalo je prijateljstvo s Anezi. To je bila sudbina, spavale smo skupa u bračnom krevetu", rekla je.

Voditeljica i producentica showa bila je Antonija Blaće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara