Prepolovite vrijeme pranja rublja i uštedite energiju QuickDrive opcijama

Prepolovite vrijeme pranja rublja i uštedite energiju QuickDrive opcijama
Foto: Press

UŽURBANI stil života ostavlja nam jako malo slobodnog vremena i zato ga želimo maksimalno iskoristiti za druženje s obitelji i prijateljima. Umjesto da sunčane jesenske dane iskoristimo za izlet u prirodu ili ispijanje kave na terasama zagrebačkih kafića, često to slobodno vrijeme koristimo za završavanje zadataka iz ureda ili obavljanje uobičajenih kućanskih poslova.

Kako bi barem jedan od kućanskih poslova učinili što lakšim i efikasnijim, pobrinuli su se u tvrtki Samsung. Kako? Tako što su smanjili vrijeme pranja rublja na 39 minuta i omogućili nam dvostruko više vremena za sebe i svoje najmilije.

Brzo i efikasno pranje rublja nipošto ne znači da rublje neće biti oprano jednako kvalitetno i temeljito kao na standardnom programu, već upravo suprotno. Osim što će učinkovito oprati rublje, Samsungova QuickDrive perilica rublja učinit će to s jednakom njegom tkanine, ali i uštedom energije za 20 posto.

Tome su posvjedočili i poznati televizijski i radijski voditelji Mirna Maras Batinić i Saša Lozar, koji su u Samsungovom Wear It Now kutku osvježili svoju odjeću. "Znaš ono kada kupiš nove traperice i želiš odmah uskočiti u njih, a ne možeš jer svaki novi komad odjeće mora prvo u košaru za prljavi veš? E pa to više ne mora biti tako!", napisala je Mirna na svom Instagramu.

Samsung QuickDrive perilica rublja dolazi s AddWash vratašcima koja korisnicima omogućuju dodavanje odjeće bilo kad tijekom ciklusa pranja. Uz to, perilicu je moguće povezati s internetom i upravljati rubljem na praktičniji način. Tako Laundry Planner omogućuje da sami upravljamo željenim vremenom završetka pranja rublja, a Laundry Recipe daje preporuke za optimalne cikluse pranja, ovisno o boji i vrsti tkanine te mrljama na odjeći.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;