Pretjerala s korištenjem: "Vibratorom sam si uništila vaginu"

Pretjerala s korištenjem: "Vibratorom sam si uništila vaginu"
Foto: Instagram

NADIA BOKODY tražila je način da začini svoj seksualni život nakon razvoda, a rješenje je pronašla u seksi igrački marke Rampant. Odluku je požalila jer je, kako kaže, "uništila" vaginu koristeći igračku šest puta dnevno.

Nakon razvoda Nadia je kupila svoj prvi vibrator, a izabrala je Rampant Rabbit one, koji je proslavila serija ''Seks i grad''. Odmah joj se svidio.

"Postala sam opsjednuta njime, lakoćom korištenja i brzinom kojom mi je omogućavao užitak nakon mjeseci u braku bez seksa", ispričala je za Mirror.

"Bilo je nevjerojatno oslobađajuće i osnažujuće preuzeti kontrolu nad svojom seksualnošću prvi put u mom životu", dodala je.

Nekoliko tjedana kasnije osjetila je bol u zdjelici pa je posjetila liječnika. Test na spolno prenosive bolesti pokazao je da je zdrava. Nakon što joj je postavio nekoliko pitanja o njenim seksualnim navikama, liječnik je zaključio da previše koristi svoj vibrator.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nadia (@nadiabokody)


Nadia je priznala da ga je koristila šest puta dnevno, što je 42 puta tjedno.

"Tada sam shvatila da je bol uzrokovan pretjeranim korištenjem vibratora. Bilo je to podjednako sramotno i urnebesno", rekla je.

S obzirom na to da ona trenutno ne smije uživati u svojoj igrački, svim ženama je rekla da se klone "turbo" opcije te da vibrator koriste na srednjoj brzini.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara