Obožavatelje potresla šokantna fotografija "pretučenog" Gorana Bogdana

Obožavatelje potresla šokantna fotografija "pretučenog" Gorana Bogdana

Foto: Press

ISJEČCI iz filma Agape, u kojem glumi Goran Bogdan, šokirali su obožavatelje jednog od najpopularnijih hrvatskih glumaca jer se on u njemu pojavljuje - pretučen.

Gorana je u Americi proslavila uloga u trećoj sezoni američkog TV serijala 'Fargo', koja je nastala po kultnom filmu braće Coen, te je imao ulogu u mini serijalu 'Posljednje pantere' uz Samanthu Morton i Johna Hurta.

Danas se oglasio i filmski redatelj, Branko Schmidt, koji je objasnio da je objavljena fotografija zapravo iz njegovog najnovijeg filma Agape, koji u produkciji Telefilma i distribuciji Blitza stiže u hrvatska kina 30. studenog.

Najiščekivaniji film godine progovara o intrigantnoj temi. Jesmo li mi kao društvo skloni bez valjanih dokaza etiketirati, ekskomunicirati ljude drugačije od nas ili postupamo pravedno? Igra li Goran Bogdan svećenika pedofila ili naprosto ima prema djeci bliskiji odnos nego je uobičajeno? Film postavlja pitanje je li problem u svećeniku ili je problem u nama kao homofobnom društvu.

U ostalim ulogama pojavljuju se Daria Lorenci Flatz, Dražen Šivak, Pavle Čemerikić, Denis Murić, Nela Kocsis, Emir Hadžihafizbegović, Alan Katić, Robert Ugrina i Iva Gulin.

Film koji na svojstven način zaokružuje svojevrsnu Schmidtovu trilogiju ('Metastaze' i 'Ljudožder vegetarijanac') zasigurno će oduševiti, ali i iznenaditi hrvatsku publiku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?