Prevarena Kirsten Dunst

Kirsten Dunst i Johnny Borrell, pjevač grupe Razorlight, u vezi su nepunih dva mjeseca, a već se suočavaju s ljubavnim problemima, koje je ovih dana uzrokovala izvjesna Fabiola Gatti. Borrell je, naime, hodao s Fabriolom sve dok nije upoznao Kirsten, a 20-godišnja pjevačica odlučila se "osvetiti" popularnoj glumici navodnim priznanjem o Borrellovoj nevjeri.

Fabiola Gatti tvrdi da se s Borrellom srela prije nekoliko dana, a njihova je večer završila "vatrenim poljupcem i njegovim priznanjem da će što prije ostaviti Kirsten". "Snimala sam jednu pjesmu u studiju i Johnny me iznenadio posjetom. Malo smo pričali i prisjetili se dobrih starih vremena, a onda me poljubio. Rekao mi je da će ostaviti Kirsten jer mu je sve jasnije da sam ja žena njegovog života", izjavila je Gatti i dodala kako su njih dvoje "oduvijek bili srodne duše".

Po izboru brojnih časopisa jedna od najljepših žena svijeta, glumica Kirsten Dunst, još nije odgovorila ni reagirala na izjave urugvajske pjevačice, no njeni prijatelji tvrde da će to uskoro učiniti, jer je britka na jeziku i ne voli nikome ostajati dužna. Inače, frontmanu grupe Razorlight ovo nije prvi put da se uz njega vežu preljubničke afere, a ni disciplinirana Dunst nije ga, ako je vjerovati priči Fabiole Gatti, uspjela dovesti u red.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara