Prevareni muž postavio ultimatum Jeleni Karleuši

Prevareni muž postavio ultimatum Jeleni Karleuši
Foto: Instagram

DUŠKO Tošić će, izgleda, oprostiti Jeleni Karleuši aferu s golim fotkama koje je u javnost pustio nogometaš Ognjen Vranješ. Karleuša je prije nekoliko dana otišla u Kinu gdje njezin suprug igra te sa sobom povela i njihovu djecu. Par je navodno danima razgovarao o daljnim koracima u njihovom braku, a kako piše Kurir, oboje su shvatili da se još uvijek vole i da žele spasiti brak i obitelj.

Navodno je Duško Tošić postavio ultimatum svojoj ženi. Traži od nje da se s kćerima preseli u Kinu i da žive zajedno. Predložio je da tamo kupe kuću i ostanu do kraja njegovog ugovora. 

"Jeleni se ta ideja svidjela, prvenstveno jer želi sačuvati brak i dugogodišnju ljubav koju gaji prema Dušku. Između ostalog, ona je spremna na svaku žrtvu za svoje kćeri, za koje je mnogo vezana. Uostalom, ona se svakako neće sasvim odreći svoje glazbene karijere, ali radit će samo velike nastupe i koncerte. Također, morat će ohladiti i s prozivkama na društvenim mrežama. Jelena je uvijek tjerala svoje, ali sada je spremna poslušati muža jer joj je najviše stalo do braka i djece", rekao je izvor za Kurir.

Srpski mediji pišu da bi karijera Jelene Karleuše mogla biti potpuno uništena ako se preseli na drugi kontinent, pogotovo nakon najvećeg skandala koji je ikad doživjela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara