Prevario curu dan prije odlaska na zajednički odmor pa požalio poslije

Prevario curu dan prije odlaska na zajednički odmor pa požalio poslije
Foto: Twitter

NITKO ne voli saznati da je prevaren, no nažalost to se ne događa rijetko.

Jedna cura saznala je da ju je dečko prevario i htjela mu se osvetiti - ili olakšati dušu, no vrlo brzo dobila je previše pažnje i obrisala profil na Twitteru, gdje je objavila njegove poruke curi s kojom ju je prevario.

Emily Wilson doznala je tek kad su se vratili s odmora da je njezin dečko s kojim je bila u vezi gotovo tri godine spavao s drugom curom večer prije njihovog jednomjesečnog putovanja u Australiju.

 

"Zamislite da idete na odmor u Australiju mjesec dana sa svojim dečkom skoro tri godine samo da bi na dan povratka saznali da je spavao s nekim drugim večer prije nego ste otišli i da joj je slao poruke na svom "drugom Snapchatu" cijelo vrijeme dok je ležao pokraj vas", napisala je na Twitteru, uz emotikon koji povraća.

U porukama koje je objavila njezin sad već bivši drugoj curi pisao je kako mu je Emily samo prijateljica, čije će fotografije obrisati kad dođe doma. Neimenovani dečko u porukama se novoj simpatiji opravdavao zato što ide na odmor s Emily, za koju je tvrdio da je bivša i samo prijateljica.

Emily se i s "ljubavnicom" svog bivšeg čula na Instagramu, a ova joj je rekla kako joj je on rekao da je sam te da su spavali skupa. No jednom kad je saznala da joj je lagao, i ona ga je otkantala i nije se više čula s njim.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara