Priča koja slama srca: Umjesto sa zaručnikom, pozirala s tatom koji je umirao

Priča koja slama srca: Umjesto sa zaručnikom, pozirala s tatom koji je umirao
Foto: Bonnie Turner Photography

KAD SE Becky Carey zaručila, znala je da želi angažirati Bonnie Turner za fotografiranje. No dok su raspravljali o potencijalnim datumima, Bonnie je dobila neočekivani mail.

Becky joj je pisala može li odgoditi fotografiranje i umjesto toga polog koji su ona i zaručnik uplatili iskoristiti za fotografiranje s njezinim ocem. Razlog je bio pretužan: Becky je upravo saznala da njezin otac, koji ima rak prostate, ide u hospicij. Njegovo tijelo nije moglo podnijeti više liječenja i bilo je jasno da najvjerojatnije neće živjeti dovoljno dugo da vidi njezino vjenčanje.

"Matt i ja brinut ćemo o fotografijama kasnije", napisala je Becky, "jer ovo je puno hitnije." 

"Tata je svakoga dana sve slabiji i nažalost moramo napraviti ovo što je prije moguće", poručila je fotografkinji iz Virginije, uz molbu da ovjekovječi njihov ples. Fotografkinja je, naravno, pristala, a Becky i njezin otac Tim ovjekovječili su ples pet mjeseci prije nego što je on preminuo, 29. ožujka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bonnie Turner Photography (@bonnieturnerphoto) on

Bonnie je podijelila nekoliko fotografija na društvenim mrežama te je dobila tisuće lajkova i pozitivnih reakcija. Osim toga, pokrenula je GoFundMe stranicu za njihovu obitelj kako bi prikupila novac, ne samo za vjenčanje, već i za troškove medicinske njege i Timovog pogreba.

"Teško mi je u srcu danas jer su me informirali da je preminuo. Borio se toliko jako i toliko dugo. Fotografije i uspomene su SVE kad su sve što vam je ostalo", napisala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara