Prijatelji Sandre Bullock ne žele Jesseja Jamesa u Teksasu

Tekst: A.A.
Foto: JLP

PRIJATELJI Sandre Bullock bijesni su zbog odluke Jesseja Jamesa da se preseli u Teksas. Oskarovka se nedavno preselila u rodni Austin, nakon što je saznala da je suprug Jesse James vara, a sada je i on odlučio poći za njom. To se nikako ne sviđa Sandrinim prijateljima, a ni lokalci u Austinu ne dočekuju ga dobrodošlicom.

"Od svih gradova u Americi, on je izabrao upravo ono mjesto koje Sandra najviše voli. On dobro zna da je Austin njezin dom, jedino jedino mjesto gdje ona može biti samo Sandy umjesto Sandra Bullock, velika zvijezda. Ne znam kada će taj idiot više prestati nanositi joj bol", rekao je jedan izvor PopEateru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesse je već sada prilično nepopularan u Austinu. "Osobno mislim da bi bilo najbolje da se preseli u neku afričku džunglu i da ga tamo unakazi neka velika životinja. Sandra je iz Austina i svatko tko je imalo odan Teksasu i našem gradu, sigurno je potpuno podržava i ne želi da James šeta ovdje uokolo", rekao je Jake Lewis, stanovnik Austina.

S njim se slažu i još neki građani. "Imam osjećaj da on nije poželjan u ovom gradu", rekla je Katherine Coffee, a njezina sugrađanka Anna Robbins dodala: "Ako Sandra odluči zauvijek napustiti Austin zbog njegovog dolaska, dići ćemo pobunu. Ona je za ovaj grad i lokalnu zajednicu učinila jako puno, a Jesseju je bolje da ne očekuje dobrodošlicu". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara