Prijateljica joj htjela pomoći jer nema novca, šokirala se onim što je dobila

Prijateljica joj htjela pomoći jer nema novca, šokirala se onim što je dobila
Ilustracija (na slici nisu osobe iz teksta): Instagram

NEPOZNATA žena se našla u lošoj financijskoj situaciji pa se obratila prijateljici za pomoć, a ostala je povrijeđena nakon što je primila "dar" koji joj je trebao koristiti, no s njim nije mogla učiniti ništa. Kako se požalila da muči muku s financijama, ugodno se iznenadila kada joj je prijateljica donijela dvije vrećice pune namirnica i tako joj odlučila pomoći.

Prijateljica je rekla da su to njene neželjene zalihe, ali kad je pogledala unutra, bila je potpuno šokirana onime što je vidjela.

"Najprije sam bila dirnuta kada mi je donijela vrećice, ali kada sam ih otvorila, unutra sam vidjela načetu, pokvarenu, staru i pljesnivu hranu", napisala je u svojoj objavi na Mumsnetu, ističući koliko ju je razočarala i rastužila cijela situacija.

"Kruh je bio pljesniv, neke od staklenki su bile otvorene ili im je rok već odavno prošao, a povrće je bilo daleko od svježeg. Iz dviju velikih vreća s namirnicama koje mi je dala samo dvije stvari nisu završile u smeću nakon njenog odlaska", napisala je u nastavku.

Na kraju je pitala druge je li pretjerala s reakcijom: "Ne znam prelazim li granicu, ali osjećam se jako loše što sam joj toliko zahvaljivala, a ona mi je donijela stvari koje mi nimalo ne mogu pomoći."

Ljudi se složili kako to nije nimalo u redu te da im nije jasno kako se netko može tako licemjerno ponašati. "I ja bih se jako uzrujao i vjerojatno bih se osjećao prilično neugodno nakon što bih joj zahvalio i tek tada otkrio da je to vrećica puna smeća. To nije lijepo, pogotovo od prijatelja", utješio ju je jedan čovjek, dok je drugi istaknuo kako je njezin potez nehuman.

Jedna žena predložila joj je da nešto poduzme i prestane šutjeti jer tako neće ništa postići. "Ovo je grozno. Pozovi je kod sebe na ručak spravljen od sr*nja koje ti je dala i vidi kakav će joj izraz lica biti kad shvati što ju je snašlo", savjetovala ju je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara