Prikazan posljednji intervju Ive Gregurevića: "Ja sam pri kraju..."

Prikazan posljednji intervju Ive Gregurevića: "Ja sam pri kraju..."
Screenshot: YouTube

SINOĆ je održana pretpremijera filma "Za ona dobra stara vremena" u kojem je Ivo Gregurević odigrao svoju posljednju ulogu, onu Emila, povratnika iz Njemačke. Povodom snimanja filma, Ivo je redatelju i scenaristu Ivanu Mokroviću dao intervju koji se ispostavio kao njegov posljednji. Nastao je samo desetak dana prije glumčeve smrti.

Na pretpremijeri prikazan je razgovor u kojemu je Ivo progovorio o iseljavanju mladih iz Hrvatske te dao nekoliko savjeta mladim kolegama.

"Pa za mene uvijek je ova sekunda, ovo sada, najbolja stvar na svijetu... Najbolja stvar u mom životu je sada trenutno", iskreno je rekao Ivo.

"Ne bih ja želio pričati o tome jer sam pri kraju svoje karijere i to je to, ali da znaju ovi mladi glumci kojima oni sole pamet i prave ih popularnima među ljudima. Nije to nikakva popularnost, to je najgore smeće na svijetu", rekao je na pitanje što misli o sapunicama.

Zatim se osvrnuo i na iseljavanje iz Hrvatske.

"To je grozno što ljudi odlaze iz zemlje zbog nedobivanja posla, zbog tih stvari... Ima dosta krađa u politici, u privredi, u svemu tome... Da ne pričam sad o njima što su pokrali pola Hrvatske. Ali evo u Osijek se već vraćaju neki ljudi, iz inozemstva, pa će se dio njih i vratiti", tvrdio je Ivo.

"Teatar će ostati zauvijek, to nije prolazno, to je oduvijek tu. U filmu se donekle radi kako treba, a na televiziji to je... Neću reći ništa. Mladim glumcima bih poručio da paze na svoju karijeru jer karijera se stvara postepeno i to je jedino što bih preporučio, da ne misle o svojoj karijeri, ona dolazi sama, ali neka paze na nju", poslao je poruku mladim glumcima.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara