Prilika za ljubitelje oralnog seksa

Prilika za ljubitelje oralnog seksa
SIGURNO ste već čitali o kazališnoj predstavi "XXX" koja je izazvala pravi skandal u Londonu i već je teško nabaviti karte za nju po cijeni od 25 funti.

Španjolska trupa "La Fura Des Bauls", koja je svojevremeno s drugom predstavom gostovala u Zagrebu, prilagodila je za scenu roman čuvenog Marquisea Del Sadea iz 18-tog stoljeća u kojem se opisuje seksualna poduka nevine djevojke koja postaje razvratnica.

Na sceni razgolićeni glumci simuliraju razne oblike seksa, a najviše zgražanja ili oduševljenja izazvao je prizor kada jedna od glumica izvlači muškarca iz publike i na pozornici ga zadovoljava oralnim seksom.

Producenti su objasnili medijima da je riječ o namještaljci jer je i odabrani gledatelj član ekipe koji na sceni izvlači penis od silikona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija je potvrdila da je njena komisija unaprijed gledala predstavu i kako u njoj nije pronašla perverzije odobrila je njeno prikazivanje.

Sada dolazi on najvažnije.

Na svojoj lijepo uređenoj stranici www.lafura.com katalonska trupa traži četvoricu hrabrih i otvorenih muškaraca koji su se spremni uključiti u predstavu u ulozi gledatelja koji sudjeluje u oralnom seksu.

Na stranici se objavljuje i raspored prikazivanja ovogodišnjih predstava po Europi, a ako imate sreće možda baš vi postanete "glumac" u tako razvikanom komadu.

Ukoliko ste lukavi i spretni možda vam čak uspije onaj silikonski penis zamijeniti pravim.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara