Princ Albert ima sina s tamnoputom stjuardesom

PRINC Albert, koji je prije nekoliko tjedana preuzeo predstolje monegaške dinastije, ima sina s afričkom stjuardesom Nicole Costa. U palači nema nikakvih reakcija na objavu vijesti, tek su poručili da komentara neće biti "ni danas, ni sutra, ni za mjesec dana“.

Francuski tjednik Paris Match je u posljednjem broju objavio veliku tajnu princa Alberta, ali i njegove fotografije u igri sa sinom Alexandrom. Nakon što je vijest objavljena, novinari su zatražili komentar, no monegaška palača nije ništa potvrdila, niti demantirala, prenosi Extra.

Veza princa Alberta i tamnopute stjuardese u tajnosti je trajala tri godine, a onda se par pojavio na primanju u Monaku gdje se Nicole upoznala s princom Rainerom. Kako se Raineru nije svidjelo što je sin na prijem došao u društvu crnkinje, i kako je shvatio da njegov sin ispituje kako bi primio tu vezu, Albertu je zabranio da se dalje viđa s Nicole Costa. Tada je Albert obavijestio Nicole da će "morati biti samo prijatelji“.

Kada je Nicole Albertu kazala da je trudna on je najprije, u skladu sa svojom katoličkom vjerom, rekao da rodi, a kasnije je navodno tražio da napravi pobačaj ali je bilo kasno jer je Nicole već bila u trećem mjesecu trudnoće. Neko je vrijeme nakon toga Albert nije želio vidjeti, ali kada je dječak imao dva i pol mjeseca došao ih je posjetiti.

Kako je željela da princ Rainer zna da je dobio unuka, Nicole mu je poslala Alexandrovu sliku.

Otkriće da postoji mali Alexander, čak i ako ga princ Albert prizna za sina, neće imati veliki utjecaj na Monako, jer je prije dvije godine donesena odluka po kojoj je nasljednica prijestolja Albertova starija sestra Caroline, a iza nje su u nasljednom redu njeni sinovi.

 Foto:Extra

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara