Princ Harry "drpao" plavušu u noćnom klubu

BRITANSKI tabloid "Sun" je objavio fotografije koje su sugeriraju da je princ Harry, unuk britanske kraljice Elizabete, sin princa Charlesa i brat princa Williama, još uvijek sklon raskalašenom načinu života, usprkos pohađanja vojne akademije nakon koje je navodno stekao radne navike i samodisciplinu.

Snimke su tijekom ovog ljeta načinjene u "Boujisu", elitnom londonskom klubu koji je omiljeno okupljalište tamošnje aristokracije, uključujući i Harryjevog starijeg i "odgovornijeg" brata Williama.

Prema navodima svjedoka obojica braće su cijelu noć pili i partijali, a kamera je Williama - trenutno najpopularnijeg člana kraljevske obitelji i tihu patnju milijuna šiparica širom svijeta - uhvatila s čašom u ruci i izrazom lica koji sugerira da je te večeri potpuno podlegao alkoholu.

Međutim, taj prizor se nalazi u pozadini fotografije koja pokazuje da je u partijanju daleko iskusniji Harry te noći pokazao daleko više aktivnosti. Treći po redu nasljednik kraljevske krune je tako rukom uhvatio desnu dojku plavuše koja je naknadno identificirana kao 27-godišnja Natalie Pinkham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Natalie je bila iznenađena", tvrdi jedan od svjedoka, "ali nije mu zamjerila. Ne događa se svaki put da vas ispipa nasljednik engleskog prijestolja."

Svjedoci tvrde da su Harry i Pinkhamova tijekom večeri ljubili i izmijenjivali nježnosti, usprkos toga što se Harry prije toga "uvaljivao" gotovo svakoj ženi u klubu. Slijedeći primjer svog brata, isto je s jednom posjetiteljicom kluba činio i William, iako svjedoci tvrde da je koristio "diplomatskiji" pristup koji se svodi na diskretni razgovor u separeu.

Pinkhamova, opisana kao diplomirana politologinja i poznata po vezama igračem kriketa Kevinom Pietersonom i ragbijašem Mattom Davisom, već neko vrijeme uživa status Harryjeve dobre prijateljice, a prije dva mjeseca su je već jednom uhvatili kako s princom izmjenjuje poljupce.

Snimke bi mladom princu mogle izazvati probleme u vezi s dugogodišnjom djevojkom Chelsy Davy, koja je, prema navodima svjedoka, za vrijeme zabave bila u inozemstvu.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara