"Princ Tame" DJ Dubfire nastupa u klubu Boogaloo

ZAGREBAČKI klub Boogaloo 13. lipnja će ugostiti DJ Dubfirea, Amerikanca iranskog podrijetla većini poznatog kao polovica Deep Disha, jednog od najuspješnijih dueta koje je plesna glazba iznjedrila do danas. Već ih je debut album "Junk Science" 1998. godine katapultirao u glazbenu A ligu, gdje su ostali cijelo jedno desetljeće, čitavo vrijeme nastupajući po svim kontinentima i surađivajući s brojnim zvijezdama, poput Madonne, Justina Timberlakea, The Rolling Stonesa, Tine Turner, Everything But The Girl, Coldplay i Dido.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Upravo im je remix za Dido i njenu pjesmu "Thank You" 2002. donio njihov prvi Grammy, a globalnoj popularnosti doprinijele su i brojna druga priznanja po raznim dodjelama nagrada DJ-ima i producentima. Vjerojatno nema kutka svijeta u kojem nisu nastupili, a euforija i energija koju stvaraju svojim DJ setovima učinila ih je "must see" atrakcijom u rječniku svakog ljubitelja house glazbe. Djelić te inspirirajuće atmosfere nastojali su zabilježiti na svojim Global Underground kompilacijama, koje spadaju među najprodavanije u serijalu. Zadnje izdanje Dubfire je samostalno potpisao i na njemu vrlo vješto kombinirao niz klupskih uspješnica sa vlastitim favoritima.

No, na stranu svi setovi, radijski i kompilacijski mixevi, da bi u pravom svjetlu doživjeli jednog od trenutno najuzbudljivijih glazbenih vizionara, morate ga poslušati uživo. Novi Princ Tame, kako ga je prozvao britanski DJ Mag, na vrhuncu osvajanja Europe dolazi po prvi put u solo aranžmanu pokoriti Zagreb. Na tom ga putu u ulozi domaćina prate ga Lemon, Mark Ash i klupski rezident Zero.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara