Prince zahtjevima izludio organizatore londonskog koncerta

Prince zahtjevima izludio organizatore londonskog koncerta

"NAJVEĆA diva" među glazbenim zvijezdama, osebujni Prince, ima novi zahtjev kojim je izludio organizatore njegovog projekta u Londonu, u sklopu kojeg će u 02 Areni održati 21 koncert tokom kolovoza. Kako bi uštedio na putovanju, a time i na energiji i vremenu, Prince traži od organizatora da mu kraj O2 Arene sagrade - kuću.

Sinoć je u londonskoj O2 Areni počeo program "Earth Tour" u sklopu kojega će kontroverzni Prince na tom stadionu održati 21 koncert. Nakon brojnih uvjeta koje je postavio organizatorima, glazbenik ih je nedavno iznenadio novim prijedlogom, koji baca sjenu na sve dosadašnje "diva zahtjeve". Želi, naime, da mu pokraj O2 Arene izgrade kuću u kojoj bi boravio za vrijeme projekta, a kasnije ju koristio kao "londonsku bazu".

Naravno, želi da troškove izgradnje snosi organizator projekta, a kaže da bi, zbog njegovog eventualnog doseljenja, taj dio Londona mogao postati novo trendy odredište. Dok se organizatori ne izjasne o njegovom novom prijedlogu, Prince će boraviti u predsjedničkom apartmanu hotela s pet zvjezdica, u kojem noć koštta više od dvije tisuće funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetska glazbena scena obiluje "divama"

Svjetske glazbene zvijezde organizatore projekata u kojima sudjeluju nerijetko iznenade "diva prohtjevima", a sudeći po pričama, diva među divama svakako je Mariah Carey. Tako je 2005. godine zatražila da je ispred hotela u Londonu prilikom dolaska čeka crveni tepih s bijelim voštanim svijećama, što je, naravno, i dobila. Luciano Pavarotti svojedobno je zatražio da mu se u hotelskoj sobi, u kojoj je odsjedao tjedan dana, izgradi kuhinja, a Jennifer Lopez je, prilikom gostovanja u emisiji "Top Of the Pops" tražila da joj se garderoba uredi po njenom ukusu, a organizatori su tom prilikom potrošili oko 80 tisuća funti.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara