Prinova stiže krajem godine: Leonarda i Zvonimir Boban čekaju curicu

Tekst: V.V.
Foto: Index

LEONARDA i Zvonimir Boban krajem godine će prvi put u životu postati biološki roditelji. Prema informacijama s kojima barata tjednik Story, par očekuje curicu koja je zanijeta umjetnom oplodnjom, a proširenju obitelji neizmjerno se vesele. Iako su početkom trudnoće i Leonarda i Zvone bili napeti kako se bliži dan poroda, sve su opušteniji.

Leonarda i Zvonimir Boban dosad su posvojili četvero djece, za koju su uvijek isticali da ih vole kao da su njihova vlastita krv. Međutim, želju za biološkim potomkom par nikada nije skrivao. Leonarda je 2001. godine imala spontani pobačaj pa je ovaj put strogo mirovala, čak je i bila hospitalizirana nekoliko tjedana u bolnici Merkur, gdje su je svaki dan obilazili suprug i djeca.

Supružnici Boban posljednjih godina, unatoč svojem zvjezdanom statusu, žive relativno povučeno i medijski besprijekorno. Imidž koji njeguju u javnosti prošle godine ipak je bio neznatno okaljan, kada je jedan od lokalnih paparazza Zvonimira i Leonardu uhvatio kako se daleko od očiju javnosti sunčaju potpuno nagi te fotografije ponudio nekim medijima, čak i organizirao aukciju. Međutim, sporne fotografije nisu ugledale svjetlo dana, a prema informacijama koje su tada gradom kružile, fotke su otkupili sami Bobanovi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara