Pripit reper Kanye West zasjenio sve prisutne na dodjeli MTV-jevih nagrada

Tekst: A.M.
Foto: JLP

BAŠ KAO i svake godine, dodjela MTV-jevih Video Music Awardsa obilježena je odličnim nastupima, velikim zvijezdama i naravno - skandalom. Dok je u centru pažnje trebao biti oproštaj Madonne s Kraljem popa Michaelom Jacksonom te nastup Janet Jackson koja je također održala počast svojem tragično preminulom bratu, novinske stupce napunio je skandal koji je napravio reper Kanye West.

"Taylor, jako sam sretan zbog tebe i dat ću ti da završiš, ali Beyonce je ta koja je imala najbolji video svih vremena"

Naime, kad je country pjevačica Taylor Swift dobila nagradu za najbolji ženski video i počela pričati kako je od malenih nogu sanjala o takvoj nagradi, na pozornicu se popeo pripit reper koji joj je zatim uzeo mikrofon. "Taylor, jako sam sretan zbog tebe i dat ću ti da završiš, ali Beyonce je ta koja je imala najbolji video svih vremena", izjavio je Kanya, koji je već na crvenom tepihu viđen s bocom Hennessyja.

Video s dodjele možete vidjeti na Video Indexu.

Ipak, situaciju je na kraju krajeva popravila Beyonce kojoj je bilo poprilično neugodno zbog reperovog ispada. Ona je, naime, prilikom svog govora nakon osvojene nagrade za videospot godine pozvala mladu pjevačicu Taylor Swift i zamolila je da dovrši ono što je započela.

"Znam kako je kad hodaš ulicom i osjećaš da je cijeli svijet protiv tebe"

"Osjećala sam njegovu bol. Znam kako je kad hodaš ulicom i osjećaš da je cijeli svijet protiv tebe", izjavila je Kraljica popa - Madonna koja je na dodjelu MTV-jevih nagrada došla odjevena od glave do pete u crno. Osim Madonne, koja je odala počast Michaelu Jacksonu, i mlađa sestra preminulog pjevača Janet Jackson otpjevala je pjesmu "Scream", inače njihov zajednički duet.

Veliko zanimanje javnosti i medija izazvala je i uvijek kontroverzna Lady Gaga koja je dobila nagradu za najboljeg novog izvođača. Odjevena u bijeli kostim, pjevačica je usred izvedbe hita Paparazzi počela vrištati te je bila prekrivena crvenom bojom koja je trebala aludirati na krv.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara