"Priroda uzvraća": Na poznatoj plaži usred noći otvorila se rupa

"Priroda uzvraća": Na poznatoj plaži usred noći otvorila se rupa
Foto: Facebook

VELIK dio poznate australske plaže Inskip Point urušio se u ocean, gotovo tri godine nakon što se nedaleko od tog mjesta pojavila velika rupa i dovela u opasnost kampere koji su se tamo nalazili te progutala automobile i kamp-kućice.

Na Facebook profilu Rainbow Beach Helicopters objavljena je zračna snimka mjesta na kojemu je ocean progutao dio plaže. "Tehnički gledano, to je klizište, prirodni fenomen. Za mjesec dana bit će odlično mjesto za ribolov", napisali su. Australski mediji pišu da se plaža vjerojatno urušila preko noći.

"Letimo iznad tog područja svakog dana i te rupe jučer nije bilo", rekla je ekipa Rainbow Beach Helicoptersa za news.com.au.

Snimka "rupe" u plaži osvanula je i na Facebook stranici Double Island Point Fishing Charters. Skiper Greg Pearce koji je snimio prizor kaže da je rupa duboka oko sedam i pol metara. 

"To je jučer popodne bila plaža, ljudi su hodali po tom mjestu", dodao je. "Vidjeli smo kako se rupa formira, vidjeli smo da se voda diže i da plaža erodira", opisao je. 

Prizori su potaknuli mnoštvo komentara na društvenim mrežama. "Uskoro tu uopće neće biti plaže", "Pa to će postati otok", "Priroda nam uzvraća", "Neću više ići tamo", bili su samo neki od komentara.

Inače, ovako je plaža izgledala u veljači ove godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara