Probudila se Stefany: Smijem li ja išta reći u ovoj kući? Nemoj me zajebavati!

IDILU farmera koji su do kraja natjecanja odlučili "uživati u svakom trenutku" narušila je svađa Ivane i Stefany, do koje je, kao što to na Farmi najčešće biva, došlo nesporazumom, ali je njihova polemika prerasla u pravi sukob. "Dobro, pobjeglo mi je, nepotrebni su mi tvoji komentari. Nemoj me zajebavati", rekla je Stefany Ivani, a bivša je Feminnemka izgubila živce. Inače mirna Stefany više ne izbjegava sukobe, pa je, nakon prepirke s Ivanom, stanarima uzbuđeno rekla: "Smijem li ja išta reći u ovoj kući? Ako otvorim usta, odmah sam ovakva ili onakva!".

Dvina Meler nova je Gazdarica Farme, i to zahvaljujući Hani Hadžiavdagić koja joj je tu časnu dužnost ostavila u oproštajnom pismu. "U Farmi me najviše razočarala Jelena - ona je pravi kolovođa, puno je pametnija od Alex i sposobna je organizirati spletku bilo kakve vrste. Dvina je jedina koja ima na što potrošiti novce - putovanja! Puno pametnije je potrošiti novac na putovanje, nego recimo na auto. Lako je kupiti auto za te novce, ali imaj ti obraza pojaviti se s njim u javnosti", rekla je Indexu Hana nakon što je napustila Farmu.

"Meni nije do love, a to pokazuje i moj stil života"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je se često proziva kao proračunatu stanarku koja će za pobjedu, odnosno, za pola milijuna kuna napraviti sve, Dvina je o tome odlučila popričati sa stanarima, ističući kako ne vidi neki posebni interes u svojoj pobjedi. "Meni nije do love, a to pokazuje i moj stil života", rekla je Dvina, pokušavajući razuvjeriti Stefany da joj je stalo samo do novca. Sudeći po kolutanju očima, to joj nije uspjelo.

Među "životnim temama" o kojima farmeri pričaju proteklih dana, na red je došla i golotinja, odnosno, provokativni editorijali za časopise. Stefany je priznala kako je dobila atraktivnu ponudu od Playboya, ali ju je odbila jer "ne pristaje na golotinju", dok je Dvina cimerima otkrila kako se za poznati časopis već slikala, ali u "umjetničkom tonu". I Jelena se osvrnula na golišave editorijale, otkrivši ostalima kako će se po izlasku iz Farme slikati za jedan časopis, dok je brojne ponude već odbila. "Ja ne kužim gdje je problem. Pa gol, gol. Ja da imam tijelo, sigurno bih se slikao", poručio im je Alen.

M.A.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara