Procurila snimka na kojoj Trump komentira kakva je u krevetu slavna tinejdžerska zvijezda

Procurila snimka na kojoj Trump komentira kakva je u krevetu slavna tinejdžerska zvijezda

Foto: FAH/Instagram

PROCURILE su snimke intervjua Donalda Trumpa iz 2004. godine kada je komentirao kakva je u krevetu tada 18-godišnja glumica Lindsay Lohan.

CNN je u petak objavio snimku razgovora Trumpa i radijskog voditelja Howarda Sterna, gdje spominju mladu glumicu u seksualnom kontekstu.

"Kladim se da bi mijenjao Melaniju za Lindsay Lohan", rekao je Trumpu Stern, na što je ovaj odgovorio: "Kakva je tebi ta Lindsay Lohan?".

"Seksi mi je", odgovorio je Stern. "Ima tu nešto", nastavio je Trump: "Ali moraš voljeti pjegice. Vidio sam njezine grudi izbliza i ima mnogo pjegica. Voliš li ti pjegice?", upitao je.

Nastavili su komentirati njezin izgled i odnos s ocem, na što je Stern izjavio: "Možeš li zamisliti seks s ovom problematičnom tinejdžericom?". 

"Da, vjerojatno si u pravu. Vjerojatno je jako problematična i zbog toga odlična u krevetu. Kako to da su uvijek jako, jako problematične žene odlične u krevetu?", zaključio je kandidat za američkog predsjednika.

Glasnogovornik poznate glumice rekao je da ona nema komentara na Trumpove izjave te da će se radije fokusirati na pozitivne stvari u životu. 

Svaki dan stižu nove optužbe na Trumpov odnos prema ženama. Nakon što je procurila snimka na kojoj daje ljigave komentare na račun voditeljice Nancy O'Dell, nekoliko žena ga je optužilo za neprimjereno diranje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara