Procurile gole fotografije pop zvijezde, kolegice se solidarizirale s njom (18+)

Procurile gole fotografije pop zvijezde, kolegice se solidarizirale s njom (18+)
Foto: Twitter

NA DRUŠTVENIM mrežama nedavno su se pojavile gole fotografije pakistanske pop zvijezde Rabi Pirzade, a nakon silnih reakcija neke zvijezde iz tamošnje industrije pokazale su solidarnost s pjevačicom te su i same objavile fotografije na kojima su gole.

Pakistansko-afganistanska glumica Malisha Heena Khan otvorila je novi račun na Twitteru samo kako bi podijelila crno-bijele fotografije u znak podrške kolegici. Uz fotografije je stavila hashtagove #SupportRabiPirzada i #iamrabipirzada.

Njezin primjer slijedila je i Ishika Borah, koja se opisuje kao "jedina originalna indijska porno zvijezda".

Protest na Twitteru dolazi nekoliko dana nakon što je Pirzada najavila da napušta šoubiznis zbog 18+ fotografija i snimki koje su se pojavile na internetu. Dok su je u Pakistanu mnogi optužili za neprimjerenost, na društvenim mrežama dobiva podršku sa svih strana svijeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rabi Pirzada (@rabi.fairy) on

Još uvijek nije jasno kako su njezine fotografije dospjele na internet, a neki vjeruju da je za to zaslužan ljuti bivši dečko. Neki misle i kako je motiv bio politički, s obzirom na to da je Pirzada otvoreno kritizirala indijskog premijera Nerendrea Modija i njegovu politiku prema Kašmiru.

U tvitu kojim je najavila izlazak iz šoubiznisa Pirzada je tražila oprost od Allaha. Prema pakistanskim medijima, ona je trenutno na hodočašću u Meku, takozvanom Umrahu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rabi Pirzada (@rabi.fairy) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara