Procurile snimke na kojima se Morgan Freeman ljigavo upucava novinarki: "Voliš starije frajere?"

Procurile snimke na kojima se Morgan Freeman ljigavo upucava novinarki: "Voliš starije frajere?"
Screenshot: Youtuebe

NAKON što ga je više žena optužilo za seksualno uznemiravanje, isplivale su snimke na kojima se vidi kako Morgan Freeman novinarkama tijekom intervjua postavlja neprilična pitanja.

Entertainment Tonight pronašao je snimku intervjua iz 2016. tijekom kojeg 80-godišnji Freeman pita novinarku Ashley Crossan je li udana.

"Voliš li starije frajere?" upitao je nakon što mu je rekla da nije udana.

Ona se na to samo nasmijala, ne dajući mu nikakav drugi odgovor.

Drugi se sličan incident dogodio 2015. kad je ga je intervjuirala Janet Mock.

"Odijevate takve haljine na pola puta između bedra i koljena, pa onda sjednete ispred mene i prekrižite noge", komentirao je on.

Iako se i ona tom prilikom samo smijala, Janet Mock danas je osudila njegovo ponašanje.

"Bila sam jako razočarana što se netko može ponašati toliko neugodno i što mu uopće ne smeta što ga pri tome snimaju kamere", rekla je ona.

Morgan Freeman te optužbe poriče.

"Zgrožen sam što se 80 godina mog života našlo zasjenjeno u tren oka zbog ovakvih medijskih navoda. Žrtve seksualnog zlostavljanja zaslužuju da se njihov glas čuje i mi ih moramo slušati. No nije u redu da se nešto toliko užasno kao seksualni napad izjednačuje s nepriličnim komplimentima ili humorom", rekao je glumac za Variety.

Dodao je da se često šalio i davao komplimente ženama, ali napominje da "nikad nije napao ženu niti tražio seksualne usluge u zamjenu za posao".

"Ispričavam se svakom tko se zbog mojih komentara osjećao neugodno ili kao da ga ne poštujem. To nije bila moja namjera", rekao je glumac.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara