Procurio cjenik Tijane Ajfon: "Stalnim mušterijama daje popust"

Procurio cjenik Tijane Ajfon: "Stalnim mušterijama daje popust"
Foto: Instagram

NAKON što je uhićena u pokušaju ilegalnog prelaska Drine u čamcu s još tri djevojke vodeći ih na orgije, u srpskim medijima procurio je cjenik starlete Tijane Ajfon.

Srbi pišu da se u slučaju Tijane Ajfon može govoriti o turbo prostituciji. Za razliku od elitne prostitucije u kojoj se obrću mnogo veće svote novca, ali i u kojoj je i diskrecija mnogo veća, turbo prostitucija podrazumijeva balkansku kombinaciju starleta i zvjezdica "u pokušaju", eksponiranih po tabloidima i reality TV sadržajima, s mušterijama u vidu "novih" bogataša i likova s one strane zakona, pišu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

Tijana Ajfon usluge naplaćuje po formiranom cjeniku, a za stalne mušterije navodno daje i popust - Ajfon tako za dan zaradi 700 eura, a za jednu noć oko 500, saznaje Blic. To je navodno osnovni cjenik koji se mijenja ovisno o tome je li posao izvan granica Srbije, sudjeluje li u njemu više djevojaka i muškaraca, jesu li u pitanju stalne mušterije te koliko su "zahtjevne".

"Na primjer, kada radi u Crnoj Gori sedam dana, onda naplati 2250 eura za cijeli tjedan, ali zahtijeva smještaj i transport na višem nivou, kao i sitne poklone i večere tijekom boravka. Od poklona prihvaća sve: od zlata i skupih torbi, preko cipela, do telefona", tvrdi izvor za Blic.

Izvor objašnjava da je Tijana Ajfon "galantna" prema stalnim mušterijama, ali i da se istovremeno "ugrađuje" u tarife drugih djevojaka koje dobivaju posao na njenu preporuku.

"Stalnim mušterijama u Beogradu često da popust, nekada i prepolovi cijenu, ali kada organizira druge djevojke, zna se ugraditi u njihovu tarifu, a svoju tada povećava zbog grupnih odnosa. U torbi nosi seksualna pomagala, a te dodatne igrice naplati i duplo, čak i do 1000 eura za noć ako su mušterije maštovitije", tvrdi anonimni izvor srpskog lista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

Podsjećamo, policija u Bosni i Hercegovini uhitila je 16 osoba u raciji provedenoj u okolici Bijeljine, a pritom je zaplijenjeno najmanje deset pištolja i kokain. Osim 16 uhićenih, još 19 osoba je privedeno.

Policijska uprava iz Bijeljine potvrdila je kako su njeni pripadnici proveli raciju u jednoj vikendici u okolici tog grada u sjeveroistočnoj Bosni. Operacija je izvedena u suradnji s policijama Srbije i Slovenije.

Potvrđeno je kako je u pitanju Tijana Maksimović (28) iz Rume u Srbiji, koja se na estradi predstavlja imenom "Tijana Ajfon".

Policija ih sumnjiči za kaznena djela nedozvoljene proizvodnje i prometa opojnih droga, nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja i prostituciju.

U akciji je uhićen i slovenski nogometni sudac Slavko Vinčić. Slovenski mediji pišu da on nije bio organizator zabave na koju je upala policija, već samo gost. Nakon uhićenja je pušten na slobodu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara