Producent serije "Glee" zabranio glumcima seks u prikolicama, jer su to prečesto radili

Tekst: N.Š.
Foto: JLP

PRODUCENT jedne od najpopularnijih američkih serija "Glee" bio je prisiljen zabraniti seks na setu, jer su brojne veze među mladim glumcima narušile disciplinu na snimanjima. Ryan Murphy, autor i producent ove glazbene serije, morao je odrediti stroga pravila među kojima je i zabrana seksa u prikolicama za glumce te zabrana romantičnih veza na setu. Rekao je da se često osjeća "kao otac" na snimanjima, jer potiče mlade glumce da budu profesionalni i ne povode se za svojim nagonima.

Osjeća se kao da im je otac

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno su odnosi među njima potpuno izmakli kontroli, što uvelike utječe na posao. "Hodao sam s ljudima s kojima sam radio, kad si na setu 18 sati dnevno, to je normalno. Ali imam jedno pravilo: nemojte to raditi u vašoj prikolici. To su pravilo prekršili mnogo puta", rekao je Murphy za Heat Magazine ne želeći navesti imena glumaca koji su se upuštali u takve aktivnosti. Producent je progovorio u javnosti nakon što su glumci iz serije, Jenna Ushkowitz i Kevin McHale, snimljeni u jednom londonskom noćnom klubu te na plaži u Monacu gdje su izmjenjivali nježnosti.

Serija "Glee" stekla je gotovo kultni status u Americi već u prvoj sezoni prikazivanja koja je počela 2009. godine. Radnja je smještena u mali američki gradić i prati lokalni, školski zbor. Dosad su u seriji izvedene pjesme brojnih izvođača poput Madonne, Rihanne, Ushera, Beyonce, Lady Gage, a nedavno je i bend Coldplay dao dopuštenje da se u program uvrste i njihove pjesme. Obrade popularnih hitova iz serije "Glee" prodaju se u milijunima primjeraka, a prošle je godine glumačka ekipa imala 25 singlova na Billboardovoj ljestvici Hot 100.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara