Producenti zabranili Jordan da u džunglu nosi vibrator

NOVI engleski reality show "Ja sam zvijezda...izvuci me odavde" u kojoj će se poznate osobe naći u opasnoj džungli i prije početka izazvao je veliko zanimanje.

Najveća se galama digla oko silikonske jetseterice koja je za učešće tražila i dobila 100.000 funti i već najavila da će se pred kamerama sunčati gola kako joj ne bi ostale bijele pruge od bikinija.

Kako će učesnici showa "morati preživjeti u nemogućim uvjetima" dozvoljeno je da sa sobom ponesu samo jednu luksuznu stvar koja im može olakšati život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Žderačica muškaraca" Jordan odlučila se za vibrator jer je očito procijenila da neće imati puno koristi od starijih nogometaša i pjevača koji će se naći uz nju.

Producenti su joj ipak zabranili da ponese seksi stvar kojom je htjela "prikratiti vrijeme" i dozvolili da uzme ružićastu termosicu.

Time nisu otkrili "toplu vodu": da seks privlači najviše gledatelja pred male ekrane, pa čak i televizijska sportska postaja DSF u noćnim satima prikazuje nage cure.

Kod nas je još uvijek vrhunac uzbuđenja kada televizija prikaže film "Sirove strasti" ili Svilan u svoju emisiju dovede statisticu u donjem rublju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara