Produžite vijek odjeće koju volite

Produžite vijek odjeće koju volite
Foto: Press

AKO STE među onima kojima se digne kosa na glavi od količine odjeće koja se nagomila za pranje i sušenje svaki put kada dijete dođe kući iz vrtića ili parka, onda vam možemo reći da se većina nas osjeća tako i da za sve to postoji rješenje.

Možda ste mislili da omiljenu odjeću morate odnijeti u profesionalnu čistionicu kako biste dobili najbolje rezultate. Također, možda ste mislili kako sušenje odjeće kod kuće dugo traje i neće dati iste rezultate svježe i obnovljene odjeće, no uz novu Electrolux PerfectCare sušilicu možete uživati u profesionalnim rezultatima u vlastitom domu.

Bez obzira na količinu robe koju trebate osušiti, odlučite se za potpuno sušenje rublja gdje se svi komadi suše ravnomjerno i zaštićeni su od pregrijavanja.

Opće je poznato kako je iznimno teško sušiti svilu jer se lako gužva i tako gubi oblik. Electrolux PerfectCare sušilica rublja korištenjem sustava CycloneCare omogućuje sušenje odjeće iz svih kuteva. Spiralni sustav protoka zraka omogućava precizno i ravnomjerno sušenje teško pristupačnih dijelova, kao što su džepovi i šavovi. To znači da svila jednako dobro zadržava oblik kao i kada se suši prirodnim putem.

Osim svile, od sada bez straha možete sušiti i svoje najdraže vunene džempere. PerfectCare sušilica rublja u sebi krije sustav DelicateCare koji prilagođava okretaje bubnja i tako sprječava prebrzo okretanje i zapetljavanje odjeće, zbog čega se ona ne skuplja u pranju. Na taj se način ostvaruju izvrsni rezultati u sušenju, bez skupljanja u pranju i gubitka oblika, kao kod sušenja na ravnoj podlozi.

Osim što će ćete uz PerfectCare sušilice i perilice-sušilice rublja imati profesionalnu njegu odjeće u vlastitom domu kupnjom odabranih modela u periodu od 21.10.2019. do 31.01.2020. preuzmite HERVIS poklon bon u vrijednosti 400,00 ili 800,00 kn. Više o promociji pogledajte na linku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?