Progutao žilet i prerezao rajčicu u želucu, gledatelji: "Ovo je supertalent"

Progutao žilet i prerezao rajčicu u želucu, gledatelji: "Ovo je supertalent"
Foto: Instagram

BRITANAC Stevie Starr, jedan od finalista Supertalenta, oduševio je žiri svojim bizarnim talentom - gutanjem predmeta koje nakon toga vrati suhe i željenim redoslijedom. Sudeći po komentarima na službenom Facebook profilu, oduševio je i publiku. Ovo je jedan od rijetkih trenutaka kad su se gledatelji složili s odlukom žirija. 

"Bravo, moj favorit, konačno je žiri donio pravu odluku", "Žiri me ugodno iznenadio jer sam bio uvjeren, kako to biva u ljepoj našoj rvackoj, da je sve namještaljka, ali čovjek je zasluženo prošao i on je za mene definitivno pobjednik", "Koliko ih zna pjevati, koliko ih zna plesati, ali koliko ih može progutati žilet? A da ne pričam koliko ih može u želucu prerezati rajčicu s tim žiletom i izbaciti 'salatu' van....O lokotu da ne pričam! Čovjek je čudo", "Hvala Bogu da ste napokon ustanovili i shvatili koji je bit ovog showa! Ovo je TALENT.BRAVO STEVIE", "Stevie Starr nije finalist on je supertalent", nizali su se brojni pohvalni komentari.  

No, našli su se neki kojima se Steviejev talent nije svidio. 

"Ako je narodu talent ovo odvratno gutanje svega i svačega, onda nije ni čudno što se sve događa u svijetu", komentirala je jedna gledateljica, a mišljenje nije promijenila ni kad su joj se neki usprotivili: "Ma možete me pljuvati koliko hoćete, ovo je meni odvratno."

Što vi mislite?

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara