Promašio pitanje za 125.000 kuna, znate li vi promjer kovanice od 5 kuna?

Promašio pitanje za 125.000 kuna, znate li vi promjer kovanice od 5 kuna?
Screenshot: HRTi

OSMU epizodu kviza "Tko želi biti milijunaš?" otvorio je 24-godišnji Splićanin Roko Škrabić koji je u prošloj emisiji došao do 64.000 kuna, ali je danas pao na pitanju za 125.000 kuna.

Roku, koji je nedavno diplomirao na Medicinskom fakultetu, ostao je još joker zovi, no odlučio je da ga neće iskoristiti na 12. pitanju. "Koliki je promjer kovanice od 5 kuna?" glasilo je pitanje na koje je Roko dao krivi odgovor. Znate li vi točan?

 

Roko je pretpostavio da njegov joker zovi ne bi znao točan odgovor pa je hrabro odlučio gađati. Dao je krivi odgovor i kviz je napustio s 32.000 kuna.

U večerašnjoj epizodi priliku da se natječu za milijun kuna dobila su još dvojica natjecatelja. Hrvoje Tenšek iz Zagreba, majstor tona u Teatru ITD, kući je također otišao s 32.000 kuna, a na pitanju za 64.000 kune nije mu pomogao joker zovi Mario Kovač. Evo i pitanja na kojem je on pao.

Nakon njega najbrži prst imao je 18-godišnji Splićanin Stipan Šarić, učenik V. gimnazije. On je uz pomoć jokera pola-pola i publike (čak 98% za točan odgovor) odgovorio na pitanje za 8 tisuća kuna i u sljedećoj emisiji otvorit će pitanje za 16.000 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara