Pronašao je izmet u sinovoj kahlici pa se šokirao kad je vidio tko ga je ostavio

Pronašao je izmet u sinovoj kahlici pa se šokirao kad je vidio tko ga je ostavio
Screenshot: YouTube

SONNY KEENAN iz Kalifornije nedavno je došao s posla usred noći i u kahlici svog djeteta pronašao je izmet, što ga je prilično zbunilo jer mu je bilo čudno da njegova supruga to nije primijetila.

"Došao sam s posla u 5 ujutro i vidio govance u toaletu za treniranje koji koristi moj sin. Pomislio sam, to je čudno, kako je moja žena propustila to?" kaže Sonny. Video s njegove nadzorne kamere u spavaćoj sobi zapravo pokazuje kako "poklon" u kahlici nije ostavio njegov sin, već netko od koga takvo što nije očekivao ni u ludilu.

"Provjerio sam kamere i vidio ovo", rekao je, otkrivši kako je nuždu u kahlicu obavio upravo njihov - pas. Ljubimcu je vjerojatno bilo jako sila te nije mogao dočekati da ga vlasnici izvedu u šetnju ujutro pa je svoju potrebu odlučio riješiti sam, baš onako kako je vidio da Sonny i njegova supruga uče sina da to napravi.

Video je snimljen u četiri sata ujutro, a kako nikada nisu psa probali naučiti da sam obavlja nuždu kahlici, oduševilo ih je kada su shvatili da je pas sve uspio sam dokučiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara