Pronašla nered u uredu, fotografije preslatkog krivca postale hit

Pronašla nered u uredu, fotografije preslatkog krivca postale hit
Foto: Twitter

KAD JE Bree Blakeman u ponedjeljak otvorila vrata svog ureda i ugledala nered unutra, nije očekivala da će odmah pronaći i krivca za to.

Žena koji radi kao istraživačica na australskom nacionalnom sveučilištu u Canberri pretpostavila je da joj je netko provalio u ured, no dok je gledala oko sebe da vidi što je sve slomljeno ili ukradeno, shvatila je da nije sama.

"Tek kad sam otišla provjeriti svoje računalo na drugoj strani sobe uočila sam lepršavo malo lice koje me gledalo iza računala", rekla je Blakeman za BuzzFeed News. "Tad sam primijetila izmet i mokraću posvuda. Sve je imalo smisla."

Uljez? Uobičajeni australski četkastorepi penjaš koji se provukao u ured kroz krov. "Izgledao je rezignirano i, naravno, pomalo sramežljivo i prestrašeno. Sudeći po broju knjiga koje su pale s polica, mislim da se sigurno više puta pokušao popeti na police da izađe... Dakle, mislim da je i on bio pomalo iscrpljen", dodala je Bree.

Kaže kako joj je bilo žao nokturalne životinje koja je zaglavila u uredu prepunom svjetla pa ju je nahranila i dala joj vode. 

Kampus je u međuvremenu bio zatvoren zbog oluje, a penjaš je jutros iz ureda otišao sam, dodala je Blakeman na Twitteru. "Upravo sam dobila mail da je oposum sam otišao iz ureda. Nakon odmora i obroka sigurno se uspio popeti natrag kroz rupu u stropu", rekla je Blakeman.

Fotografije je objavila na Twitteru i brzo su postale hit te mem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara