Propao dugonajavljivani koncert Christine Aguilere u Abu Dhabiju

Propao dugonajavljivani koncert Christine Aguilere u Abu Dhabiju

NEŠTO manje od godinu dana prošlo je kako je Christina Aguilera rodila prvo dijete, sina Maxa Lirona, da bi na veliku radost svojih obožavatelja napokon održala dugonajavljivani koncert u Abu Dhabiju, točnije u Emirates Palaceu. Iako je očekivala kako će tamošnja publika nahrliti na blagajne čim se otvore, koncertu je prisustvovala šačica ljudi, mada je koncert bio dugo najavljivan i to kao "jedan od najvećih glazbenih spektakala ikad viđenih na tim prostorima". Štoviše, povodom tog koncerta pokrenuta je posebna internetska stanica na kojoj su svi zainteresirani mogli vidjeti i pročitati sve o svim detaljima vezanim za koncert. U intervjuu za jednu radijsku postaju u Abu Dhabiju Christina je povodom nastupa rekla kako "publiku želi iznenaditi novima hitovima koji su protkani novim soundom - electrom".

Christina želi uskoro još jedno dijete

"Pozornica je meni najdraže mjesto na svijetu. Veselim se svakom koncertu, a ovom posebno jer prvi put nastupam u tom dijelu svijeta, osim toga, tek sam se oporavila od poroda, tako da jedva čekam nastup. U Abu Dhabi dolazim s velikim timom ljudi što znači da pripremam pravi performance. kad bih morala odabrati moja najdraža pjesma je 'Genie In A Bottle', tako da se posebno veselim izvedbi upravo te pjesme", rekla je Christina koja se osvrnula na gostovanje u filmu "Shine A Light" skupine Rolling Stones. Kad su Stonesi razmišljali koga od poznatih pjevačica pozvati u film, Jaggeru su svi preporučili Christinu jer je "poput Arethe Franklin". Plavuša je bila pun pogodak sudeći po Mickovoj izjavi nakon snimljenog materijala kad je rekao da je bila "fantastična".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Christina Aguilera se za glazbenog producenta Jordana Bratmana udala prije tri godine. Prvog sina je rodila 12. siječnja ove godine i dala mu ime Max Liron, što u prijevodu s hebrejskog znači "naša najbolja pjesma". Za prve fotografije Maxa Lirona časopis People je platio milijun i pol dolara, čime se Aguilera našla na petom mjestu Forbesove liste "Najskuplje fotografije djece poznatih osoba". U intervjuu za radijsku postaju u Abu Dhabiju rekla je kako "trenutačno radi na 'come backu', ali se nada kako će uskoro roditi još jedno dijete". Priznala je da u trenucima zahlađenja u braku poseže za provjerenim receptom - "nedjeljom se cijeli dan po stanu prešetavam potpuno gola", čime je najviše oduševila manekenku Heidi Klum koja joj je kasnije rekla kako će sa suprugom Sealom upražnjavati isti ritual.

L.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara