Prve eurovizijske ankete: Roko Blažević bi mogao pobijediti na Eurosongu?

Prve eurovizijske ankete: Roko Blažević bi mogao pobijediti na Eurosongu?
Foto: Instagram

HRVATSKI predstavnik na Eurosongu Roko Blažević nalazi se na drugom mjestu ankete portala Wiwibloggs.com. Spomenuti sajt jedan je od najpopularnijih eurovizijskih sajtova, a upravo se na njemu zbrajaju rezultati prve ankete u kojoj glasaju ljudi iz cijelog svijeta. Roko Blažević trenutno je na drugom mjestu, a tijekom jučerašnjeg dana bio je i na prvom mjestu.

Prvi je po anketi francuski predstavnik Bilal Hassani, a iza Roka, na trećem mjestu je talijanski predstavnik Mahmood s pjesmom "Soldi".

Rezultati ove ankete pomalo su iznenađujući, budući da su zagriženi fanovi Eurosonga (ta ekipa je velika) popljuvali tekst pjesme i nastup hrvatskog predstavnika na društvenim mrežama i ocijenili da bi bilo bolje da su Hrvati na Eurosong poslali Lorenu Bućan.

Anketa je napravljena na temelju ukupno trinaest dosad potvrđenih pjesama koje će se natjecati na Eurosongu, a glasanje će završiti u četvrtak, uoči novih  nacionalnih izbora koji će se održati u Njemačkoj, Mađarskoj, Litvi, Ukrajini i Danskoj. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara