Prvi chick fight u Farmi: Izdržljiva Alex suparnicu Yo otjerala sa sela

Prvi chick fight u Farmi: Izdržljiva Alex suparnicu Yo otjerala sa sela

U BORBENOM ringu Farme našle su se dvije najveće suparnice showa, Josipa Pavičić i Aleksandra Grdić, a bivša Miss Hrvatske ipak je bila jača. Alex se neugodno iznenadila kad je shvatila da je odabrana za drugu dualisticu, odnosno, kad je doznala da upravo nju najveći broj gledatelja Farme želi izbaciti sa sela, no u igri izdržljivosti nije popuštala i tako je osigurala još najmanje tjedan dana na selu. Yo nije te "sreće" - nakon što napiše oproštajno pismo, vraća se obitelji u Zagreb.

Čini se kako gledatelji ipak nisu oduševljeni čestim ispadima nadobudne Alex, koja je u proteklom tjednu često i (pre)otvoreno govorila o seksu i perverzijama, a pritom nije štedjela na maštovitim usporedbama i uvredama na račun nekih cimera. Na udaru joj je, naravno, najviše bila upravo Josipa Pavičić, s kojom se u tjednoj emisiji našla u ringu i pokazala da je ipak izdržljivija od spisateljice.

Prije dvoboja, Alex je Josipi uputila poljubac, a dvije dame se u prvom krugu nisu mogle nadjačati, pa je organiziran i drugi. Iako je najavila kako će drugom dualistu prepustiti pobjedu, Yo se ipak borila, ali sutra je očekuje odlazak s imanja, kojem će prethoditi pisanje famoznog "oproštajnog pisma".

"Ljudski odnosi tu su nešto najodvratnije što sam vidjela u životu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što im je odlaskom Josipe hrana postala novi problem, jer više nema osobe koja će "po defaultu" brinuti jesu li svi siti, farmere muče međuljudski odnosi koji su, prema njihovim ocjenama, sve, samo ne dobri. "Na ovoj Farmi ne postoji čovjek koji bi mogao dovesti u red sve ovo", rekla je sad već bivša Gazdarica Ivana Marić, nezadovoljna disciplinom svojih cimera. U ocjeni atmosfere među kandidatima s bivšom se Feminnemkom složila i Hana. "Život na Farmi je super, ali su ljudski odnosi tu nešto najodvratnije što sam vidjela u životu", zaključila je povrijeđena odnosom sudionika showa.

U tjednoj emisiji gostovao je i Boris Kosmač, koji se gradskom životu vratio prije tjedan dana. Iako o Farmi govori uglavnom u superlativima, priznaje kako je odahnuo kad je shvatio da je gubitnik. "Sve to puno ljepše izgleda na televiziji nego u stvarnosti. To je jedan naporan život i nije ga lako izdržati", poručio je svima onima koji , gledajući show na ekranu, probleme s kojima se sudionici suočavaju doživljavaju kao - preseravanje.

Video isječke s Farme pogledajte na Video indexu!

D.K.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara