Prvi francuski SUV u rukama tunera

Prvi francuski SUV u rukama tunera

BILO je pitanje dana kada će neki od mnogobrojnih tunera u svoju garažu dovesti novi francuski SUV iz PSA koncerna. Tako će budući vlasnici Citroenovog C-Crossera već od rujna kada model stiže u prodaju imati na raspolaganju brojne mogućnosti individualizacije.

Liniju proizvoda ovih dana je predstavio delta4x4, njemački specijalista za SUV vozila. U riznici bavarske tvrtke nalazi se čitav set proizvoda koji će prema riječima istog značajno nadograditi atraktivan dizajn francuskog terenca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osnovu programa čini set aluminijskih naplataka dostupan u veličinama od 17 do 22 inča. Cijena za set koji uključuje četiri naplatka s gumama je, ovisno o veličini, od 1.486 do 3.414 eura. Ostatak ponude vezan je uz elemente karoserije izrađene od nehrđajućeg čelika kao što su bočni pragovi po cijeni od 995 eura. Naravno, u ponudi je odgovarajući ispušni sustav, što će vas stajati još 885 eura. 

Tvrtka s 26 godina iskustva iza sebe najavljuje daljnje širenje asortimana. Tako će uskoro ponuda uključivati i sportski ovjes za optimizaciju voznih karakteristika, kao i širu paletu proizvoda iz domena vizualnog tuninga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara