"Prvi gay tate" razvode se jer jedan želi oženiti bivšeg dečka njihove kćeri

"Prvi gay tate" razvode se jer jedan želi oženiti bivšeg dečka njihove kćeri
Foto: Instagram

BRITANSKI "prvi gay tate" razdvojili su se nakon 32 godina veze i petero djece jer se jedan od njih želi oženiti bivšim dečkom njihove kćeri.

Dobro dokumentirana veza između britanskih "prvih gay tata" službeno je okončana - s obzirom na to da je jedan od muškaraca sada zaljubljen i izlazi s bivšim dečkom svoje kćeri, pišu britanski mediji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie) on

Tony i Barrie Drewitt-Barlow koji su bili prvi istospolni par u Engleskoj koji je na rodnom listu imenovan roditeljima - razdvojili su se i Barrie se u subotu otvorio o svom novom životu. "Zaljubio sam se u Scotta i on se zaljubio u mene", kaže 50-godišnji Barrie, referirajući se na bivšeg dečka svoje 19-godišnje kćeri Saffron, koji je otvoreno biseksualan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saffron (@saffron_db) on

"Osjećam se glupo da u mojim godinama imam takve osjećaje prema ikome, osim prema Tonyju, pa još toliko mlađim. No kad znate da je nešto pravo, pravo je. Nismo napravili definitivne planove, no volio bih oženiti Scotta."

Scott (25) i Berrie nastavljaju živjeti u obiteljskoj vili od 7,5 milijuna dolara na Floridi, uz Tonyja, Saffron i ostatak njihove obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie) on

Barrie je rekao novinarima kako njegov bivši suprug i Saffron podržavaju njegovu vezu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Drewitt-Barlow (@drewittbarlow) on

"Nisam u krizi srednjih godina, da jesam, kupio bih si Porsche 911", rekao je Barrie. "Ovo je stvarno. No neće svi shvatiti, naša životna situacija je nekonvencionalna - osjećam se kao da živim u komuni, još svi živimo zajedno", dodao je.

Barrie i Tony 1999. od surogat majke dobili su blizance i prozvali su se prvim britanskim gay očevima. Registrirani partneri postali su 2006. a vjenčali su se 2014. kad je to u Britaniji postalo legalno. Imaju petero djece.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara