Prvi Live Fest na plaži Jazu u Budvi ugostit će poznate svjetske zvijezde

Prvi Live Fest na plaži Jazu u Budvi ugostit će poznate svjetske zvijezde

LIVE FESTIVAL, koji se ovoga ljeta održava po prvi puta, na najljepšoj crnogorskoj plaži Jazu u Budvi 5., 6. i 7. kolovoza ugostit će nekoliko poznatih glazbenih zvijezda, a nakon njihovih nastupa uslijedit će afterpartyji na kojima će vas od sumraka do zore zabavljati najveći DJ-evi s područja Crne Gore i Balkana. Prije početka svakog koncerta gosti festivala će imati priliku pogledati neke od najboljih svjetskih reklama u "Noći Reklamoždera".

Prvog dana Live Festivala, 5. kolovoza nastupa najpopularnija zvijezda rock scene, Lenny Kravitz, čije je ime sinonim za kvalitetan zvuk i nezaboravan glazbeni performans, a iste večeri publiku će zabavljati DJ Armand Van Helden, jedan od najvećih svjetskih DJ-eva koji je vrlo dobro poznat po nastupima čuvenih klubova na Ibizi i grčkom Minokosu. Dino Merlin, koji na prostoru Crne Gore prvi put nastupa kao samostalan izvođač, festivalsku će pozornicu zauzeti 6. kolovoza. Nakon njega nastupa DJ Set Retroo Groove '70 koji će uz najveće hitove disko glazbe svih vremena osigurati cjelonoćnu zabavu. Trećeg i posljednjeg dana festivala, 7. kolovoza, nastupaju Zdravko Čolić i Goran Bregović kojima će ovo biti prvi zajednički nastup.

U prodaji se nalaze tri vrste dnevnih ulaznica: P1 ulaznice koje će vam omogućiti gledanje koncerata uz binu (cijena je 15 Eura), P2 koje dopuštaju ulaz u parter (10 Eura), te posebne VIP ulaznice (50 Eura). Osim njih u prodaji je i komplet ulaznica za sva tri dana festivala čija je cijena 35 Eura za P1, 25 Eura za P2, te 100 Eura za VIP ulaznice.

Nagradna igra

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Live Festival i Index deset sretnih posjetitelja nagrađuju P1 ulaznicama, a dvadeset s P2 ulaznicama od kojih svaka vrijedi za jednu od bilo koje tri večeri festivala. Sve što trebate napraviti jest točno odgovoriti na nagradno pitanje koje glasi: Navedi datum održavanja i tri izvođača na Live Festivalu!

Točan odgovor i osobne podatke (ime, prezime, adresu, grad, kontakt broj) pošaljite na index.nagrada@gmail.com. Dobitnika ćemo o nagradi, kao i njezinom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara