Prvi spoj ove cure šokirao Twitter: "Rekao je da obučem crnu haljinu..."

Prvi spoj ove cure šokirao Twitter: "Rekao je da obučem crnu haljinu..."
Ilustracija: YouTube (Na fotografiji nije osoba iz teksta)

TVITERAŠICA pod nadimkom @itssraych opisala je na toj društvenoj mreži bizaran spoj na kojem se zatekla jedna njezina prijateljica, čiji identitet nije otkrila.

"Taj tip mi je rekao da obučem crnu haljinu i da će me iznenaditi. To mi se učinilo romantičnim, došao je po mene automobilom, razgovarali smo, sve je bilo super. Dok nije skrenuo pred krematorij. Zaustavio se, a ja sam ga pitala je li mu nestalo goriva. 'Ne, samo sam trebao nekoga da ide sa mnom na ovo. A da sam ti rekao, ne bi išla', rekao je", napisala joj je prijateljica u poruci u kojoj je opisala svoj najgori prvi spoj.

Ušla je s njim u krematorij jer nije znala što drugo da napravi i ispostavilo se da je to bio sprovod njegove bake. Tamo je bila cijela njegova obitelj, njegova mama je bila na lijekovima za smirenje zbog smrti svoje majke, a on ju je upoznao sa svima.

"Držao me za ruku i plakao, nisam mogla otići. Rekla sam mu da me odveze kući nakon mise. Ispalo je da ga je cura ostavila nekoliko tjedana ranije, a svi su se veselili upoznati je pa je on pozvao mene da popuni njeno mjesto", objasnila je u poruci.

Tviterašica je objavila prepisku na društvenim mrežama, a cijela stvar je postala viralna. "Mislila sam da će me iznenaditi, ali ove godine sam već naučila da su muškarci spremni učiniti niže od najnižeg", "Ovo bi se vjerojatno i meni dogodilo", bili su samo neki od komentara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara