Pssst! Nemoj reći dečku kamo ideš ove srijede!

OVE VAS srijede, 23. ožujka, u zagrebačkom klubu Gjuro2 očekuje "Ladies Night - Pssst! Don't tell your boyfriend". S ovim je tjednom započelo posljednje odbrojavanje popularnih RNB Confusion powered by Index.hr večeri u klubu Gjuro2, a nakon šest godina druženja u klubu Piranha, ekipa RNB Confusiona spremna je poletjeti prema novoj destinaciji koja će vas uveseljavat kao i dosad, svake srijede. Radi se o potpuno novom mjestu za izlazak - klubu koji će vas po mnogo čemu oduševiti. S novim klubom stiže i potpuno novi imidž vašeg omiljenog programa, a RNB Confusion doživjet će svoju novu eru jednostavno nazvanu "Next Generation". "Dan D" je 13. travanj!

Ususret tom novom izazovu koji je pred nama pozivamo vas da nam se pridružite još samo nekoliko srijeda u klubu Gjuro2. Plesni podij i ove srijede vas mami da krenete prema poznatoj adresi Medveščak 2. Ukoliko ste djevojka kojoj je potreban bijeg od ustaljenog gradskog tempa, ili samo želite ispriku za dobru zabavu, onda je ova
srijeda kao rezervirana za vas. Svojoj najboljoj prijateljici već danas pošalji sms,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
dečku najavi da ćeš učiti za ispit debelo u noć, nabaci jednostavnu odjeću i pripremi se za neponovljivi "Ladies Night".

Osvoji ulaznice!


Najbržima poklanjamo pet puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Gjuro2 - Ladies Night, 23. ožujka" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara