Publika u rasprodanoj beogradskoj Areni iz sveg glasa pjevala hitove Tonyja Cetinskog

Tekst: I.M.
Foto: Andrej Švoger/Cropix

SINOĆ je velikim koncertom za Valentinovo u beogradskoj Areni Tony Cetinski završio svoju turneju Furia Tour. U rasprodanoj Areni se okupilo više od 10.000 Tonyjevih obožavatelja, a Tony je koncert otvorio svojim hitom "Umirem sto puta dnevno".

Pred razdraganom publikom koja je uživala uz hitove poput "Tebe ne bih mijenjao", "Blago onom tko te ima", "Ti si meni sve" i "23. prosinac", Tony je rekao: "Drago mi je da ovu turneju završavam u Beogradu, pred publikom koju do sada nisam imao čast upoznati. Sada vas vidim i sve mi miriše na dobru zabavu. Voli vas Tony".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncertu je Cetinski izveo i hit "Ti si mi u krvi" Zdravka Čolića, koji je u to vrijeme pjevao Splićanima. Kao gosti na Tonyjevom koncertu su nastupili Kiki Lesendrić u duetu "Nemirne noći" te Ognjan Radivojević s kojim je Tony otpjevao pjesmu Toše Proeskog "Lagala nas mala". Pjesmu "Ti si najbolja" Tony je posvetio svom sinu Kristijanu i kćeri Piji. Tonyjev koncert budnim je okom pratila i njegova supruga Ivana.

"Samim tim što se koncert održava na Dan zaljubljenih, poruka ovog koncerta jest ljubav. Publici želim ljubav i poštovanje, a s obzirom na to da više od 20 godina pjevam o ljubavi, mislim da će moje pjesme najbolje prenijeti emocije. Ja se bavim ljubavlju. Ljubav je najvažnija. U prijateljstvu, partnerstvu, obitelji, u svemu", rekao je Tony uoči beogradskog koncerta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara