Pušiona: Hrvatski Don Juan

ZNATE za one stvari koje dobijete netom, a nemate pojma od koga su stigle, otvorite i počnete gledati o čemu se radi, a malo kasnije se nađete kako plačete od smijeha.

Dakle, radi se o knjizi anonimnog tipa s koji je napisao knjigu o uletavanju i za kojeg se nadam da me neće tužiti zbog objavljivanja ulomaka iz iste. Mislim, čovjek traži izdavača i ovim putem mu želim pomoći da ga nađe, a i vas molim da nabacite koji komentar kad pročitate ovo. Navest ću imena par poglavlja i naj-ulomke iz njih. Obratiti pažnju na skijanje, more, vau vau i extremne ulete.


1. Zašto uletavat?

Evo jedna mala priča koja vam govori da možete biti odbijeni i bez da bilo što pokušate napraviti, ali ako ne pokušate, u većini slučajeva nećete saznati  hoćete li biti odbijeni ili ne. Zato treba uletiti i to ispitati. Zamislite da vam uspije! Možete se zaljubiti i živjeti sretni do kraja vaših života. A ako ne uletite možda ste se mimoišli sa ženom svog života. Poznam puno ljudi koji ne uletavaju curama, nego čekaju da djevojke njima ulete ili čekaju da vide da sto posto neće biti odbijeni pa onda naprave prvi korak, ali za takvo što trebate ići u školu, faks ili raditi sa takvom djevojkom ili pak konstantno biti u istom društvu da bi mogli shvatiti da nećete biti odbijeni. Uglavnom takvi dečki nisu baš zadovoljni svojim vezama, njihovo razmišljanje je- ako ostavim ovu curu neću naći drugu pa bolje da sam s njom nego da sam sam. Naravno, to od njih nećete nikad čuti, oni će u većini slučajeva reći da im je super, nekima možda je, ali većini nije. Zato dečki- uletavajte i nađite ženu svog života.


2. Pripremimo teren

Kako ćemo pripremiti teren za ulet? Što bi to značilo pripremiti teren? Složili  smo se da su djevojke najopuštenije na godišnjim odmorima, moru ili skijanju. Tada su više, manje spremne na ulet, jer to je takvo vrijeme, brige su ostale kod kuće i bitna je dobra zezancija. To je recimo već pripremljen teren sam po sebi. Ono što mi želimo dobiti, je pripremiti teren kada nismo ni na moru, a ni na skijanju, kada su djevojke u svojim problemima i dnevnim obavezama. A vjerujte da tada baš i nisu opuštene. Ne možemo dobiti kod njih takvu opuštenost kakva je kad su negdje na godišnjem odmoru, ali želimo im skrenuti pozornost na to da počnu razmišljati o tome da bi im vi mogli uletiti. Kada primijetimo da se nešto kod njih promijenilo tada je više-manje teren pripremljen.


3. Birc

Sljedeće je meni osobno puno zanimljivije. Situacija je ista - vi ste s prijateljem, a djevojka koja vam se sviđa je s prijateljicom. Još jedna sitnica, vaš prijatelj mora sa vama surađivati, ako je neki stegnuti tip pobrinite se da i njega pripremite, jer ako neće htjeti surađivati može vam pokvariti sav trud. U ovom slučaju da bi pripremili teren upotrijebite ovu taktiku: tražite konobara ili konobaricu komadić papira ili olovku i napišite nekakvu smiješnu poruku ovisno o situaciji ili napišite neki kompliment koji ide osobi kojoj ćete poslati poruku preko konobarice ili konobara. Ako primijetite da konobar ne želi surađivati tada ga počastite sa jednom cugom da mu zahvalite što nosi papiriće. Naravno pripremite konobara ako je moguće da joj lijepo preda poruku i pokaže na vas da ste joj to vi poslali. A ne da joj baci na stol pa neka si ona misli što je to? Kada djevojka dobije poruku, najvjerojatnije će prije nego što je pročita pogledati u vas vi joj naravno mahnite sa smiješkom. Kada pročita poruku gledajte njezinu reakciju, tražimo pozitivnu reakciju znači smijeh, ali ako bolje gledate njezino lice moći ćete primijetiti da li joj je drago ili nije što je dobila poruku bez obzira na osmijeh.

4. Disko

Ne plešete? A djevojka je na plesnom podiju? Da, to izgleda kao da je zatočena u visokoj kuli, a vi nemate ljestve da se popnete do nje. Evo jednog rješenja, tražite samo pravi trenutak za ulet. Djevojka pleše i treba samo uletiti u pravo vrijeme. Nemojte ništa pokušavati dok je cura ufurana u muziku i dok je u vrhuncu svojeg plesa. To ćete primijetiti tako da djevojka ne gleda nigdje nego samo pleše kao da je sama. Kada joj padne ritam ili joj se pjesma ne sviđa tad je vrijeme da je pozovete da vam se pridruži na šanku ili da joj donesete nešto za piti jer, sigurno je jako žedna. Kako ćete vidjeti kada je pravo vrijeme? Pa kada djevojka ispadne iz ritma, kad više ne pleše onako zaneseno i kad počne gledati okolo naokolo. Tad je vaše vrijeme!

5. Vlak

Vlak je uvijek dobra varijanta za uletavanje. Zašto??  Kada putujete vlakom u većini vlakova možete si sami izabrati kupe u kojem želite sjediti, tako da se možete prošetati po vlaku i sjesti u kupe u kojem se nalazi vrlo predivna djevojka ili, još bolje, više njih. Ako ima mjesta nasuprot djevojci uvijek sjednite tamo, jer će vam biti lakše započeti razgovor. Kako započeti razgovor u vlaku? To je barem jednostavno. Uvijek možete pitati kamo putuje, zašto.

6. Vau, vau

Jedna odlična varijanta za ulet je da imate psa. Cure jako vole pse i to ne samo one koje već imaju svog psa, nego i ostale, pogotovo ako imate nekakvog egzotičnog neuobičajenog psa. U takvom slučaju ne morate ni uletavati, jer će djevojke uletavati vama. Ne vjerujete? Probajte nabaviti nekakvog Huskya ili nekakvog sličnog psa pa ćete vidjeti što će vam se dogoditi.

Ok, recimo da imate psa, nije bitno kakvog. Takav ulet je automatski. Jednostavno odete na obližnju livadu ili park gdje svi šeću pse. Primijetite zgodnu djevojku sa psom i jednostavno odšećete svog psa do nje. A kada se psi počnu njuškati ili igrati vi počnete razgovarati, prvo započnete “pesje šprehe”. Kakve su to? Pa možete početi sa pitanjem, je li  mužjak ili kuja i onda nastavite sa: kaj jedu, vitamini, je li čistokrvan, itd. I tako možete šetati pse i sebe i razgovarati o svemu i svačemu i naravno dogovoriti navečer izlazak.

7. Izložbe, knjižnice

Ako volite čitati tada vam predlažem da odete u knjižnicu, čak i ne morate ići po knjigu. Recimo ja tamo ne idem po knjigu. Kada idem u knjižnicu, idem samo sa namjerom da uletim nekoj djevojci. Naravno, samo ako mi se koja sviđa. Svoje knjige kupujem, to mi je nekako draže, ali to je individualno. Neko voli posuđivati, ja ih volim imati doma. U knjižnici je slična stvar kao i na izložbama. Tražite knjigu, a zapravo gledate nešto sasvim drugo, djevojku koja vam se sviđa. Stvar je ovakva, komunikaciju možete započeti vrlo jednostavno. Samo pogledajte koju vrstu knjiga vaša djevojka gleda, morate biti prilično brzi, jer kada uzme knjigu ona odlazi. Preporučam vam da se motate oko nje i da gledate istu vrstu knjiga, (jako dobro bi bilo ako poznate dosta knjiga u tom odjeljku) kada uzme u ruku neku knjigu možete pitati je li čitala tu knjigu ili ako ste je pročitali vi, tada još bolje, kažete ”ova je dobra, to uzmite”. U knjižnicama imate već razrađenu temu, a to su knjige. Ta tema će biti uvijek zanimljiva curama u knjižnici.

8. Teretana

Preporučio bih vam da se upišete na aerobik ili step. Zašto?? Pa zato jer se na takvim vođenim treninzima nalazi otprilike trideset mladih djevojaka i sigurno ćete naći jednu od tih trideset koja vam se sviđa. Uglavnom nema previše muških osoba na takvoj vrsti rekreacije, pa se nemojte čuditi ako ćete biti jedini. Što je sasvim ok, jer će vas žene tamo gledati kao nekog kućnog ljubimca koji ima hrabrosti doći među tridesetak djevojaka. Na takvom mjestu ćete prilično lako ostvariti kontakt, samo se pobrinite da to bude s djevojkom koja se vama sviđa, a ne da navale na vas sve osim te koja vam je ok. Kontakt možete jednostavno ostvariti, jer kada se upišete, vi ste tamo novi i još ne znate kako to sve ide i funkcionira, pa možete pitati djevojku koja vam se sviđa da vam malo pomogne ili nešto slično oko tog treninga.

9. Internet

Najvažnije je to što kada se zaljubite u djevojku preko interneta, vi se zaljubljujete u nju u njezinu unutrašnjost u ono što ona zapravo je, u njenu osobnost, a ne u izgled. Zašto je to bitno?? Uglavnom kada ste vani negdje u gradu, vi gledate samo zgodne djevojke, one koje se vama ne sviđaju fizički nećete ih niti pogledati, što je u redu. Ako gledate djevojku samo na fizički izgled dogodit će vam se sljedeće: biti će vam zanimljiva neko vrijeme jer vam se jako sviđa, ali nakon nekog vremena željeti ćete da vam se osoba sviđa i na neki drugi način, a ne samo fizički.

10. Na moru

Odšećite na plažu, malo prošećite po plaži i vjerujem da ćete ugledati djevojku koja se baš vama sviđa. Na moru je to dobro jer možete vidjeti kako je djevojka građena, ne može ništa sakriti jer na sebi ima samo kupaći i ništa drugo od odjeće. Pa tako da možete vidjeti dali vas djevojka privlači fizički. Ako je djevojka sama, leži na ručniku i sunča se ili čita (uglavnom to rade kada su same), tada vi jednostavno došećete do nje i stavite ručnik pokraj njezinog, otprilike metar od njenog ili čak malo dalje. Ako nije gužva na plaži stavite ručnik dva do tri metra od nje, ako je pak gužva, tada je dobro jedan metar od nje. Ako je totalna gužva oko nje neće biti mjesta pa ne morate razbijati glavu sa time. Vidio sam razne macho tipove koji se legnu skroz do djevojke, a plaža poluprazna, djevojci je odmah jasno što žele takvi tipovi, što i nije tako loše, ali to je možda malo prenapadno u tom trenutku jer trebate se pitati zašto je zgodna djevojka sama na plaži?

11. Na skijanju

U skijanju se zna dogoditi da skijaši padnu kada se spuštaju niz brdo. Ako se vaša buduća djevojka rastepe niz brdo vaš je posao da odmah dođete do nje i ponudite joj pomoć. Što se jače rastepe to bolje, jer onda joj možete pomoći sakupiti skije i štapove kojih ima svuda, pomoći joj da se digne sa snijega i imate vremena za razgovor dok ona sve to ponovo ne stavi na sebe.
 Djevojka zna skijati i ne pada! U tom slučaju pobrinite se da se spustite dolje do žičare u isto vrijeme kad i ona. Ako dobro skija, opalite spust dolje pa makar se ubili. Nemojte se ubiti! Ako je prebrza, napravite sljedeće: ostanite dolje kod žičare jedan spust i pričekajte je. Može biti veliki problem ako se više neće spustiti na tu stranu brda. Procijenite sami postoji li mogućnost da se ponovo spusti na tu stranu brda.

12. Na poslu

Ok, da se mi vratimo gdje smo stali. Na napadanje djevojaka na poslu. Uglavnom ne napadajte djevojke na poslu! Već se diglo dovoljno halabuke oko toga da se djevojke seksualno zlostavljaju na poslu. Pa nemojte još i vi biti takvi kada za to uopće nema potrebe. Možete imati koju god želite na poslu samo treba imati malo strpljenja. Naravno izbjegavajte udane žene, jer ćete samo napraviti probleme sebi i drugima. Čak i ako nešto žele one same s vama, odbijte ih! Imati ćete samo probleme! Ako nisu zadovoljne sa svojim suprugom neka se rastanu i tek tada uletite. Nikako dok su udane, pa makar i da vam kažu da će se razvesti i da im je život nemoguć s njim itd. To su fore za malu djecu i neiskusne dečke. Prvo se ti razvedi, a onda ćemo mi razgovarati!

13. Preko prijatelja

Najlakša varijanta za stupiti u kontakt sa djevojkom je preko prijatelja. To radimo ili smo radili svi jer tu ima najmanje muke. Puno toga je riješeno. Sa djevojkom vas upozna vaš prijatelj ili prijateljica. U tom slučaju i nema baš nekog uleta, zapravo vi uopće ne uletavate. Na taj način je nastalo jako puno parova. Onda će vam vaš prijatelj govoriti cijeli život da vas je on upoznao s vašem eventualno budućom ženom. Što je ok, samo pazite da mu zbog toga ne morate plaćati cugu svaki put kada ga vidite.

14. Extremni ulet

Recimo da vam se sviđa djevojka koja se vozi autom u traci do vas. Vidjeli ste je prvi put i tko zna kada ćete je opet vidjeti. Ako živite u milijunskom ili većem gradu možda je više nikada ne vidite. Sada je jedina šansa da je upoznate. Trubljenjem i mahanjem teško je da ćete bilo što postići. Postići ćete jedino da djevojka da gas i pobjegne što dalje od vas. Jedna od varijanti da sigurno upoznate djevojku je da sa svojim vozilom dođete u njezinu traku i počnete voziti za njom. Ako vam se djevojka stvarno sviđa, tada ćete imati i vremena za nju. Što bi značilo da zanemarite svoje obaveze ili ono što ste htjeli uraditi i da se posvetite njoj. Znači zanemarujete obaveze i vozite za djevojkom.
 Kako ćete se upoznati? Pa kada ona stane na jednom od semafora, vi jednostavno ne pritisnete kočnicu na svom vozilu i zabijete se u nju. Za takvo što djevojka vam se mora stvarno sviđati! Naravno, nemojte se zaletjeti sa sto pedeset na sat u nju, jer bi je mogli ubiti, što vjerujem nikako ne bi željeli. Dovoljno je napraviti malu štetu na njenom auto. Mora vam biti jasno da bi trebali imati dovoljno novaca da možete platiti tu štetu koju ste napravili. Naravno, nemojte zaboraviti na štetu koju će pretrpjeti vaš auto, ali na tu žrtvu trebate biti spremni. Recimo sto do dvjesto eura i nije neki novac ako ispadne da je to žena vašeg života. Tako i tako toliko potrošite sa nekim drugim djevojkama na večere i slično, a na kraju ne ispadne ništa pametno. Kada ste ju pogodili otraga, totalno ste joj poremetili planove i osjećaje. Mora vam biti jasno da njoj nikako nije drago to što ste se vi zabili u nju. U početku će zbog toga  imati negativne osjećaje prema vama. Vaš posao je da izbjegnete policiju i dogovorite sa njom da ćete vi sve platiti razmijenite brojeve telefona i okvirno se dogovorite za neki drugi dan da se nađete na kavi.

Krenuli ste na groblje zapaliti svijeću svojim precima i dragim osobama koji su preminuli. Hodajući grobljem vidite djevojku koja vam se sviđa. Stoji kod groba svoje preminule osobe, najvjerojatnije bake ili djeda. Znam! Reći ćete da je nemoralno uletavati na groblju. Ali uz svo poštovanje prema mrtvim osobama i mjesta kao što je groblje, vi ste živi i ispred sebe vidite djevojku svojih snova. Mislite da bi trebali propustiti priliku?? Koliko puta ste hodali grobljem i vidjeli zgodnu djevojku?? Niste napravili ništa jer to navodno nije moralno. Ok! Možete biti moralni i ništa ne pokušavati. Ali ako vam se djevojka stvarno sviđa, ulet možete izvesti na jedan moralan i fini način. Jednostavno stanete pokraj djevojke i pogledate na spomenik kome je došla. U svakom slučaju pitate kome je došla, zajedno se s njom pomolite i kažete kako i vi idete svojim precima. Lagano se raspitajte o njoj i pozovite je na kavu. Sigurno će imati malo vremena, ako ne tada je otpratite do izlaza groblja ili do njezinog auta. U to vrijeme možete uzeti njezin broj telefona. Mislim da se vaši preci neće ljutiti ako niste odmah krenuli na njihov grob, nego se zadržali sa prekrasnom djevojkom.

 

I tako dalje, i tako dalje. Ukratko, molim vaše komentare, a sve potencijalne izdavače da se jave na adresu ispod.

Profil Denisa Lalića

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara