Pušiona: Pismo brucošice

DRAGA Mare,

prošli san ti put pisala kako nigdi ne izlazin vanka jer još nikoga ne znan, a oni moj rođak Mate šta je ovde već dvi godine uvik kaže da uči i da nema vrimena za izlazit.

A kaže mi jedna sa faksa da ga svaku subotu vidi pijana u jednomu kafiću u gradu. Ja mislin da se zove Hard-Rock. Tako da san se pomirila sa tin da ću morat sama nać neku ekipu za izlazit vanka.

I prošlu subotu san bila vani. Nisan išla u grad nego je ovde u domu, u jednoj prostoriji šta je zovu tulumara bija tulum di me zvala ova jedna šta živi na momu katu.

Ja se lipo sredila, obukla, našminkala i došla tamo, a tamo skroz bezveze neka prostorija, cila šporka, a svi piju pivo i grlu se. I muški i ženske. A svira Oliver, Điboni, Mišo i još neki šta in nisan znala imena. Eto, baren je muzika bila super. Ja san uzela kokakolu i stala sa strane.

I onda se jedan zgodni uzvrtija oko mene. Kaže da studira na DIF-u. To ti je tjelesni. A zgodan tip za popizdit. Visok i crn i ima velike oči. Baš mi je bija zakon. I pita me da oćemo li malo prošetat vanka.

Onda san se sitila svoga Ante doli i kako bi popizdija kad bi zna di san i s kin san i istuka bralu, a ni ja ne bi lišo prošla, ali san svejedno išla s njin prošetat. Ali će me ko vidit ovde?

I izašli vanka, malo šetali po domu i kaže on da amo sist na klupicu. I sili, pričali jedno petnest minuti svakakve pizdarije. Ma baš super tip bija. Kad odjedanput mi kaže da on voli pričat o sexu.

Da vidiš kako mi je bilo neugodno. Cila san se bila zacrvenila, ali bija je mrak pa se nije vidilo. I pita me da oćemo li pričat o sexu. A ja ne znan šta ću, oću ić ća ili pričat s njin. Kontan, šta imaš pričat o tomu? Legneš na krevet, on na te i znaš već kako se to radi.

Ostala ja tu s njin, a on počeja pričat. Da vidiš ti luđaka, Mare moja. Gospe moja, nisan imala pojma sve to ljudi zapravo radu.

Najprije mi je reka da ima curu s kojon, ono, sve radi. I u usta, i u guzicu i da se mažu čokoladon i sladoledon. I da se vežiju lisican.

A ja samo stojin i slušan. Cila san se sledila. Kontan, Gospe moja, šta će mi sad napravit? Već san mislila uteć odatle i počet vikat. Ali isto nisan jer nikad ne znaš šta će ti posli reć, a ja sve volin čut.

I onda mi još reka da su kupili vibrator, ali ne oni na struju nego oni šta se može vezat oko pasa i da je cura njega bila jebala. Ja zamalo umrla od smija.

Pa mi napamet moj Ante i kako bi to izgledalo da kupimo ti vibrator i da je njega jedan put u guzicu. Evo, i sad se smijen kad mi to padne na pamet. Zamisli Antu da dođe krepan s bauštela i da ja u autu tamo na plaži vežen to oko sebe i da on sidi na meni, a ne ja na njemu. Gospe moja, šta bi to bilo dobro! Peta bi mi dvi pleščurine kad bi mu to rekla.

I onda mi još govori ti tip da je njemu najdraže pričat s nekin o tomu, da se odma napali. Da mu cura zna za to i da se ne ljuti. Koja glupača, ja bi svoga ubila da mi to radi. I kaže da ima neku priju koju svaki dan zove i da priko telefona vodu jubav. I da mu cura i za to zna. Ma jesi vidila tuke?

A onda me pita da šta ja cilo vrime mučin. A meni neugodno. Ne zato šta ne bi pričala o tomu nego šta, kad san se išla sitit o čemu bi mogla pričat, nisan imala o čemu. Uvik to ja i Ante radimo ili u autu tamo na plaži ili u stanu sidnen na njega ili u stanu, a onda san ja doli, a on gori. Ma baš mi neugodno bilo pa san mu rekla da ne bi pričala o tomu.

Ma znaš, Mare, šta san više ovde, sve mi se više čini da ti moj Ante ništa ne zna. Ali ubija bi me kad bi ga ostavila pa stvarno ne znan šta ću.

I kaže mi tip na kraju da je li se može on dirat da ga ja gledan. Ja pitan da kako dirat, a on izvadija čunu i počeja drkat tu isprid mene i još mi govori da se ne bojin, da voli curu i da je neće privarit nego da voli tako drkat dog ga druge gledaju.

A ja ga gledan i ne mogu virovat. Koj luđak, jebate! I gleda on mene i drka. Da vidiš šta mi je bilo neugodno. A onda san se digla, petala mu pleščurinu i išla doma.

Ma jesi vidila ti luđaka, Mare moja!

Eto ga, lipa moja. Čuvaj mi se i piši.


Tvoja Mira
   

                                  denis_lalic@yahoo.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara