Rafo: Ne perem se po pet dana, ali zbog toga nastaju dobre pjesme

Rafo: Ne perem se po pet dana, ali zbog toga nastaju dobre pjesme

"LEGENDA RAFO" dao je intervju za srpski tabloid Svet, otkrivši pritom kako se ponekad ne pere po pet dana, što ga inspirira da piše odlične pjesme. Rafo je spomenuo i "zavijanje Natali Dizdar, gluposti Saše Lozara", te dodao kako još samo mora "postati muško i naučiti pjevati".

Novinar Sveta zatekao je Rafu u Osijeku, gdje se pobjednik SSNMT-a nakon koncerta družio s obožavateljicama i davao autograme.

Nakon nekoliko nezanimljivih i uobičajenih pitanja, postavljeno je pitanje kako će zvučati Rafin prvi album.

"Imat će puno techna koji će se izvoditi uživo, i narodnjaka, ali ne ozbiljnih narodnjaka, nego tipa Rambo Amadeus, s nekim mojim štihom. Bit će i ultra žestokih metal stvari, laganica, da plačeš, bit će i dosta funkyja, zasigurno." - odgovorio je Rafo, vjerojatno nesvjestan činjenice da je kombinacija techna, narodnjaka, funkya i "ultra žestokih metal stvari" u glazbi analogna kombinaciji kremšnita i sekeli gulaša u gastronomiji - neke stvari zaista ne idu skupa.

No, Rafini "biseri" tu tek počinju. Naime, pločanski "kralj mandarina" je na pitanje o svom imidžu odgovorio kako bi se "tu moglo napraviti puno toga".

"Samo da krenem u teretanu, da postanem muško i naučim pjevati, bit će ludnica" - kazao je Rafo, potvrdivši još jednom da "natjecanje glazbenih talenata" najmanje veze ima upravo s glazbom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u slijedećoj rečenici Rafo demantira sam sebe, kazavši kako neće puno mijenjati svom imidž.

"Imidž neću bitno mijenjati jer mi se on ionako mijenja ovisno o raspoloženju. Kad sam umoran, ne okupam se po pet dana i oblačim se kao klošar." - kazao je Rafu novinaru Sveta, koji nije propustio priliku nego ga odmah upitao dogodi li se zaista da se ne kupa po pet dana.

"Ima i tih trenutaka, kad sam u jakim depresijama, ali u tih pet dana nastanu jako dobre pjesme" - odgovorio je Rafo mrtav-hladan.

Upitan kakva je bila atmosfera u kući u kojoj su neko vrijeme živjeli svi finalisti SSNMT-a, Rafo je "osuo paljbu" po prijateljima iz vremena kada, barem onim naivnima, još nije bilo jasno tko će biti pobjednik.

"Doživio sam kako je to kad te nečije zavijanje budi, jer je Natalie zavijala po kući po cijeli dan. Pa, kako je to slušati Sašine gluposti! Pa, Tina i njegove američke spike... Zakon je bilo." - ustvrdio je "Rafo legenda".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara