Rainer Truby večeras u Aquariusu

NA KONTRAPUNKTU u klubu Aquarius 8. svibnja gostuje Rainer Truby, jedan od najpoznatijih njemačkih DJ-a čija legendarna klupska noć Root Down u Freiburgu predstavlja najbolje od starog i novog jazza, funka, deep housa, brazila, down tempa, D&B-a i nove elektro glazbe.

Prvi album Truby Tria, Elevator Music iz 2003. bio je vrlo uspješan na plesnim podijima diljem svijeta pa je popraćen i DJ-turnejom u Europi, SAD-u, i Japanu. Na albumu su gostovali Wunmi, Marcus Begg, Concha Buika & Joseph Malik- s kojim je suradnja bila ostvarena već i na poznatom High Jazz ostvarenju za DJ Kicks kompilaciju. Neki od zadnjih doprinosa opusu Truby Tria su mnogobrojni remixevi, uključujući onaj za Nicolu Contea feat. Rozalia de Souzas-Fica Mal Com Deus, Miyazavas- Tango For Evita & Che Guevara, i Wagon Cookins- Mar (Appetizers), Peter Kruders Peace Orchestra za, G-Stone, Bebel Gilberto za SSR, Frederic Galliano- Plis Infinis, Tab Twos- Belle Affaire, Bobby Matos-Guiro Electro..., a tu je i njihov autorski uradak – Donaueschingen za Future Sounds Of Jazz Vol. 4.

Rainer Truby je svjetskoj publici također poznat kao DJ, čime se počeo baviti ranih 90-ih u svom rodnom gradu Stuttgartu, no ubrzo je njegovo ime postalo regularni dio klupskog programa i puno šire, a njegova klupska noć – Root Down u Freiburgu, već legendarna, a uvijek aktualna, predstavlja najbolje od starog i novog jazza, funka, deep housea, brazila, downtempa, drum & bassa, i nove elektro glazbe.

Podršku će mu u Aquariusu pružati Eddy meets Yannah (Compost Rec., Zagreb ) i Zak (Onbeyond, Zagreb).

Cijena ulaznice je 45 kuna u pretprodaji (Aquarius CD shopovi) i 60 kuna na vratima kluba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara