Range Rover H&H by Overfinch: Luksuz na visokoj nozi

BRITANSKI ponos, luksuzni Range Rover, predstavlja se u najprestižnijem izdanju i jasno podiže letvicu kao najekskluzivniji terenac svih vremena.

Naravno, u takvo što je teško povjerovati, jer svoje adute imaju i brojni drugi tuneri, kao i ekskluzivne manufakture svjetskog glasa. No, u svakom slučaju ovdje ima materijala da se čovjek zamisli.

Kao baza je poslužio Range Rover nove modelske godine, a kupcu je na raspolaganju da bira između TDV8 dizelske ili pak kompresorske V8 benzinske izvedbe snažne 510 KS. 

Međutim ono što je definitivno impresivno je uređenje interijera. Raj za estete dopušta samo najkvalitetnije materijale, kožu i plemenito drvo. Teško je reći što više privlači poglede, kabina s četiri individualna sjedala i minibarom s integriranim hladnjakom ili prtljažnik u kojem se nalaze jednako luksuzna spremišta za lovačke puške, municiju i prateću lovačku opremu.

I vanjština prati nametnuti visoki stil Na raspolaganju su četiri unikatne boje, kao i dvobojna kombinacija identična onoj na Rolls Royce Phantomu.

Ukupno, potrebno je oko 130 sati ručnog rada da se izvježbane ruke Overfincha pozabave oplatom vozila i dovedu ga do savršenstva. Svakom detalju je posvećena posebna pažnja, od 20-inčnih naplataka, pa sve do otvora ispuha.

Range Rover u Holland & Holland Overfinch izvedbi se isporučuje po početnoj cijeni od 120.894 GBP, a bit će proizvedeno ukupno 100 primjeraka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara