Raskalašeni Tony Blair i golišavi David Beckham

Raskalašeni Tony Blair i golišavi David Beckham

UREDNICI tabloida dali bi pravo bogatstvo za fotke engleskog premijera koji svojoj supruzi u bazenu skida bikini, a Victoria Beckham sigurno bi tužila novine koje bi objavile sliku njenog gologuzog muža. No, riječ je o lažnjacima.

Alison Jackson, autorica televizijskog showa s dvojnicima poznatih osoba "Double Take" na BBC-u, iskoristila je sličnosti anonimnih ljudi sa popularnim političarima, sportašima, glumcima i pjevačima za fotke u svojoj knjizi "Private".

Brojne fotografije nabijene su seksom pa je dvojnik slavnog nogometaša uslikan gole guze s tetovažom na španjolskom, a lažni Charie i Tony Blair u seksi igri u bazenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U knjizi se našla i fotka dvojnika Bin Ladena kako čita "Financial Times" i oponašatelja pjevača Robbiea Williamsa koji proučava "Kuharicu za samce".

Alison nije štedjela ni englesku kraljevsku obitelj pa je lažnu kraljicu predstavila na zahodu, a dvojnika princa Williama kako navlači jednu djevojku za kosu dok mu je na golim grudima ružem ispisano "Kralj".Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara