Raspada se veza Jelene Veljače i Romana Majetića

Jelena i Roman su, tvrde izvori, u posljednjih nekoliko mjeseci više puta prekidali vezu, ali su se u vrlo kratkom vremenu i mirili. Ipak, njihova veza je pred kušnjom jer posao, u kojem su zajedno, donosi svoje probleme, a nesuglasice bivaju sve veće i teže premostive. Majetić se na društvenim zbivanjima u zadnje vrijeme pojavljuje bez Jelene, dok ona, navodno, poslove oko snimanja sapunice "Obični ljudi" obavlja uglavnom sama, što prije nije bio slučaj.

Upoznali su se na snimanju prve sapunice u produkciji AVA-e, čiji je Roman suvlasnik, "Ville Marije", u kojoj je Veljača glumila jedan od glavnih likova, bogatašicu Doru. Njihova veza ubrzo je postala javna, a preživjela je brojne "skandale" - Majetićev brak koji se navodno raspao zbog Veljače, kratki pornić za koji se smatralo da je Jelenin te krađu scenarija za seriju "Obični ljudi". Glumica se svojedobno ošišala i dobila pohvale modnih kritičara, pa su ona i Roman postao omiljena meta fotografa i pravi trendy par stalno u fokusu javnosti.

U glumačkim krugovima već su počele kružiti priče o tome kako kraj veze s Romanom Majetićem za Veljaču znači i kraj glumačke karijere. Naime, Jelena je kao glumica među kolegama iznimno necijenjena, a glavne uloge u sapunicama, kao i u novoj kriminalističkoj seriji "Urota", dobila je, kažu, samo zbog veze s producentom.

Jelena je prošle godine u nekoliko navrata izjavila kako nije sigurna da je gluma dobar odabir za nju, te da se na neko vrijeme namjerava posvetiti drugim projektima. Otkad je diplomirala na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, glumila je u iznimno malo predstava, pa se može zaključiti da poslovne uspjehe može zahvaliti isključivo Majetiću.

Zato upućeni predviđaju da će Veljača, ukoliko okonča vezu s Majetićem, završiti i s glumom, obzirom da je hrvatski redatelji baš i ne preferiraju. Par, naravno, ne daje izjave o ljubavnim problemima, ali rasplet će se saznati vrlo brzo, kao što se brzinom svjetla saznalo i da su prohodali.

D.K.
Foto:MAPE

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara