Rasprodana lutkica Georgea W. Busha koja govori

MNOGI protivnici ratne politike američkog predsjednika prikazali bi ga kao Ramba sa strojnicom u rukama, ali ova igračka za odrasle prikazuje ga u pozitivnom svjetlu.

Lutka izgovara 17 rečenica iz njegovih govora koji su često namijenjeni borbi protiv terorizma, a neke od tih izreka zbog nespretno složenih riječi već su proglašene "Bushizmima".
 
Vlasnik kompanije koja je omislila lutku Jim Wessling pravi je republikanac koji tim proizvodom želi veličati lik svog predsjednika kao pravog akcijskog junaka poput Supermana ili Batmana.
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Iz Bijele kuće nije stigao nikakav komentar,a zlobnici se zezaju da im je dovoljno Bushovih govora na televiziji da bi još bacali lovu na lutku koja ih skraćeno izgovara.
 
Prva serija od 12.000 primjeraka po cijeni od 29.99 dolara već je rasprodana, a ako ste Bushov obožavatelj lutku možete pogledati i čuti na stranici www.talkingpresidents.com .
 
Svojevremeno su kod nas prodavane lutkice nekih omraženih političara u kompletu s iglama pomoću kojih ste ih u stilu vračeva mogli probadati i "zadati strašne boli" ali ni to nije pomoglo da se nekom od njih skine i jedna vlas s glave.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara