RAT MESARA Čučković napao Šakotu: "Kurcojepci, prodajete maglu"

RAT MESARA Čučković napao Šakotu: "Kurcojepci, prodajete maglu"

Foto: Facebook

BUDUĆI da svi ne prate gastro scenu, javnost vjerojatno nije ni svjesna da traje "rat mesara".

Preciznije, hrvatska mesarska zvijezda Dejan Čučkoviću u opsežnoj objavi na svom profilu na Facebooku obrušio se na projekt chefa Tvrtka Šakote. Točnije, način na koji je njegov projekt Santoku predstavljen u javnosti.

"Fala dragom Bogu od kada se kuhari predstavljaju kao umjetnici mesari, naša misija pomalo ide kvragu!!!

Ručno mariniranje ostavite u kuhinji, Santoku nožem sjeckajte kapulu i mrkvu,nemojte omalovažavati prekrasan posao koji se godinama uči,i živi naravno...

Eto, to je moj komentar na Vaša pitanja, a nadam se da će ovi kurcojebci iz kužine shvatiti da mesarija nije mariniranje i prodavanje magle. Mesnice se otvaraju službeno oko 7.00 ujutro,ne u 12.00 kada vam top opali sa Griča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mesar na posao odlazi onda kada ste se inače vraćali iz izlazaka,mesar ne spava do podne i ne poznaje Santoku nož, mesar je krvav posao, nije zajebancija... Hvala na pažnji, i sretno kolegama!!!! Prvi niste, to je svima jasno!!!

BTW, Porchetta ne izgleda loše, malo poraditi na tehnici, i vezanju naravno...”

Inače, Santoku je novi projekt chefa Tvrtka Šakote i vlasnika RougeMarina Marina Medaka, a radi se o gourmet trgovini mariniranim mesom koje se prodaje već spremno za kuhanje, u marinadama koje sami izrađuju.

No, budući da Šakota nije mesar, to je očito zasmetalo Čučkovića koji je reagirao u afektu i nedugo zatim uklonio objavu.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara